Ανδρέας Χρίστου

Μετά τον κύκλο των ντέρμπι ανοίγει ο κύκλος των παιχνιδιών που... πρέπει να κερδίσει η Ομόνοια.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η συγκομιδή των 7 βαθμών στα 4 συνεχόμενα ντέρμπι δεν είναι η ιδανική όμως σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί κακή. Δύο νίκες με Πάφο και Απόλλωνα, μια ισοπαλία με ΑΕΚ και η ήττα στο Παπαδόπουλος με την Ανόρθωση άφησαν μια γλυκόπικρη γεύση ενώ παράλληλα οι πράσινοι είδαν τη διαφορά από τον πρώτο ΑΠΟΕΛ να πηγαίνει στους 6 βαθμούς.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα οι γαλαζοκίτρινοι αλλά και η Πάφος που είναι στη δεύτερη θέση με 23 βαθμούς, εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα ματς που είχαν με τους θεωρητικά μικρούς (πέρα από τα ντέρμπι), κάτι που θέλει να κάνει και η Ομόνοια μετά τη διακοπή. 

Εθνικός (εντός), Οθέλλος (εκτός), Νέα Σαλαμίνα (εκτός) και Καρμιώτισσα (εντός) είναι η επόμενη τετράδα αγώνων για την Ομόνοια πριν το αιώνιο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στις 23 Δεκεμβρίου.

Σαφώς και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα έχει υψηλό δείκτη δυσκολίας όμως εάν θέλει να συνεχίσει να είναι στους διεκδικητές του τίτλου θα πρέπει να κάνει το απόλυτο σε αυτά τα παιχνίδια. Κάτι που μέχρι στιγμής έκαναν στο απόλυτο ΑΠΟΕΛ και Πάφος (δεν έχασαν παιχνίδι με ομάδες που παλεύουν για τη διαβάθμιση).

Εξάλλου, οι πράσινοι μετρούν ήδη δύο σημαντικές απώλειες σε παιχνίδι με την Καρμιώτισσα και την ΑΕΖ, κάτι που αποτέλεσε... πληγή στην πορεία που έκαναν οι πράσινοι στις πρώτες 11 αγωνιστικές αφού στα ντέρμπι εμφανίστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί. Εάν το επαναλάβουν δεν θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τυχών απώλειες των υπολοίπων ομάδων με τις οποίες παλεύουν στην εξάδα.

Οπότε με την ίδια σοβαρότητα που παρουσίασε ο Σωφρόνης την Ομόνοιας στα πλείστα ντέρμπι, καλείται να την παρουσίασει και στα επόμενα ματς ο Κύπριος κόουτς για να μην χαθεί σημαντικό έδαφος.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν-ThemaSports
19/05 @ 13:10

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, στέλνει μήνυμα στον πράσινο λαό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!-ThemaSports
19/05 @ 12:45

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!

Με ανάρτηση της η Ομόνοια στα social media, συγχαίρει την Πάφος FC για την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ… -ThemaSports
19/05 @ 09:57

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ…

Δεν ήταν μόνο οι παίχτες της Ομόνοιας, που δεν «πάτησαν» ψες στο τερέν του ΓΣΠ, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν λες ότι δεν «πέρασε» από το γήπεδο…

Ούτε αυτός...-ThemaSports
19/05 @ 10:08

Ούτε αυτός...

Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον τελικό ο Γουίλι Σεμέδο.

Ότι έδωσε… πήρε!-ThemaSports
19/05 @ 08:22

Ότι έδωσε… πήρε!

Η Ομόνοια ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια ηττήθηκε από την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ