Ο Γκουστάβο Πογέτ κατά τη media day της Εθνικής Ελλάδας αποκάλυψε πως ο συνεργάτης του, Μαουρίσιο Ταρίκο, είναι απλήρωτος εδώ και οκτώ μήνες και για αυτό έλειπε από την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει των αγώνων με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Βόμβα από τον Γκουστάβο Πογέτ κατά την media day της Εθνικής Ελλάδας τη Δευτέρα το απόγευμα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με τον ομοσπονδιακό από την Ουρουγουάη να δηλώνει στο τέλος των δηλώσεων του πως ο συνεργάτης του, Μαουρίσιο Ταρίκο, είναι απλήρωτος εδώ και οκτώ μήνες και για αυτό έλειπε από την προετοιμασία της Εθνικής ενόψει των αγώνων με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία.

Χαρακτηριστικά λίγο πριν το φινάλε των δηλώσεων του ο Πογέτ χωρίς να ερωτηθεί πήρε το λόγο και είπε:

"Θέλω να σας ενημερώσω κάτι και δεν θα δεχτώ κάποια ερώτηση. Ο Μαουρίσιο Ταρίκο ο βοηθός μου δεν είναι εδώ. Δεν έχει πληρωθεί από την ομοσπονδία εδώ και 8 μήνες. Θέλουμε κάποιους κανόνες δεν έχει να κάνει με τα χρήματα αλλά με τον σεβασμό. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τον Ταρίκο αυτή την εβδομάδα".

Για τις ερχόμενες αναμετρήσεις της Ελλάδας: "Έχω καλέσει 32 παίκτες και οι 31 είναι εδώ. Δεν θα έχουμε καιρό για τις προπονήσεις οπότε πρέπει να τους δω. Δεν κοιτάμε τη Γαλλία, από το Σάββατο θα είμαστε εδώ. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs του Μαρτίου".

Για τη Γαλλία: "Θα χρησιμοποιήσουμε το ματς με τη Γαλλία σαν τεστ, για το πως μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες".

Για τις αλλαγές στα επόμενα ματς: "Με την Ολλανδία είδαμε πράγματα που θέλαμε, τα θέλουμε και με τη Γαλλία".

Για τα πολλά προπονητικά κέντρα που αλλάζει η ομάδα: "Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να αποκτήσουμε προπονητικό κέντρο. Αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι μπορώ να κάνω. Η σχέση με τους φιλάθλους είναι σε πολύ καλό σημείο και θα πρέπει να παίξουμε δίχως αυτούς".

Την ίδια ώρα από την ΕΠΟ τόνιζαν πως το όλο θέμα έχει να κάνει με το γεγονός πως ο στενός συνεργάτης του Πογέτ ακόμα δεν έχει βγάλει ΑΦΜ και για αυτό δεν έχει προχωρήσει στην καταβολή των χρημάτων που οφείλονται στον Ουρουγουανό.

sport24.gr

 
 
 

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Live streaming η απονομή στον ΠΑΟΚ (Βίντεο)-ThemaSports
19/05 @ 23:35

Live streaming η απονομή στον ΠΑΟΚ (Βίντεο)

Πλησιάζει η ώρα της στέψης για τον Δικέφαλο του Βορρά

Βγήκε πρώτος σκόρερ και έσπασε... κατάρα 43 ετών ο Μορόν!-ThemaSports
19/05 @ 23:30

Βγήκε πρώτος σκόρερ και έσπασε... κατάρα 43 ετών ο Μορόν!

Με 20 γκολ, ο Λορέν Μορόν ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ στη Stoiximan Super League, όντας ο πρώτος παίκτης του Άρη που τα καταφέρνει μετά από 43 χρόνια.

Το μήνυμα της ΑΕΚ προς τους φιλάθλους: "Θα είμαστε όλοι ένα και την επόμενη σεζόν, αλλά και όσες ακολουθήσουν, εδώ στο σπίτι μας"-ThemaSports
19/05 @ 23:16

Το μήνυμα της ΑΕΚ προς τους φιλάθλους: "Θα είμαστε όλοι ένα και την επόμενη σεζόν, αλλά και όσες ακολουθήσουν, εδώ στο σπίτι μας"

Μετά της οριστικά αποτυχημένης προσπάθειας της ΑΕΚ να κάνει το back to back στο πρωτάθλημα, από τα μεγάφωνα της OPAP Arena η Ένωση μετέφερε μήνυμα ενότητας προς τον κόσμο εν όψει της νέας σεζόν.

Αλμέιδα: "Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, είμαι ευγνώμων στον κόσμο μας"-ThemaSports
19/05 @ 23:11

Αλμέιδα: "Συγχαρητήρια στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ, είμαι ευγνώμων στον κόσμο μας"

Ο Ματίας Αλμέιδα συνεχάρη στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΚ για τη στήριξη.

Μεντιλίμπαρ: "Μας βοήθησαν οι αλλαγές μας για να γυρίσουμε το παιχνίδι"-ThemaSports
19/05 @ 23:05

Μεντιλίμπαρ: "Μας βοήθησαν οι αλλαγές μας για να γυρίσουμε το παιχνίδι"

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ παραδέχτηκε πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν καλός στο πρώτο μέρος αλλά τόνισε πως βελτιώθηκε στο δεύτερο με τις αλλαγές που έγιναν, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Ποντένσε για το υπέροχο γκολ του στην Λεωφόρο.

Κόντης: "Έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι μετά το 2-1, θα πάρουμε το Κύπελλο"-ThemaSports
19/05 @ 23:00

Κόντης: "Έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το παιχνίδι μετά το 2-1, θα πάρουμε το Κύπελλο"

Ο Χρήστος Κόντης εξήγησε τι πήγε λάθος και δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός να πάρει τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τους πράσινους.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ