Η Μπαρτσελόνα μπορεί να είδε την Αλαβές μόλις στα 17 δευτερόλεπτα να ανοίγει το σκορ, ωστόσο «ξύπνησε» στη συνέχεια και πήρε μια σημαντική νίκη με 2-1 για να βρεθεί στο -4 από την πρωτοπόρο Τζιρόνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ζορίστηκε, αλλά πήρε τη νίκη και μάλιστα με ανατροπή η Μπαρτσελόνα!

Η ομάδα του Τσάβι βρέθηκε πίσω στο σκορ με τη… σέντρα στο παιχνίδι απέναντι στην Αλαβές, αλλά κατάφερε να το φέρει «τούμπα» και να πάρει σπουδαία νίκη με 2-1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ο Λεβαντόφσκι με δύο γκολ, βάζοντας φαρδιά-πλατιά την υπογραφή του στο μεγάλο τρίποντο των «μπλαουγκράνα» οι οποίοι βρίσκονται στο -2 από τη δεύτερη Ρεάλ και στο -4 από την πρωτοπόρο Τζιρόνα.

Την ίδια ώρα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν με τις εντυπώσεις, δεν πήραν κάτι από το ματς αλλά βρίσκονται στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα λοιπόν, η Αλαβές έγραψε το 1-0 με τον Ομορόντιον, με τους φιλοξενούμενους να πιέζουν στη συνέχεια και για δεύτερο γκολ και τους «μπλαουγκράνα» να μην μπορούν να βρουν τα πατήματά τους.

Πιο δυνατά μπήκε η ομάδα του Τσάβι στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Καταλανό τεχνικό να κάνει τις κατάλληλες αλλαγές για να τονώσει την ομάδα του, κάτι που το κατάφερε με επιτυχία.

Ο Λεβαντόφσκι στο 53ο λεπτό έκανε το 1-1 και από τότε και ύστερα η Μπαρτσελόνα πήρε τα πάνω της και μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να πιέζει και να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Οι Καταλανοί κέρδισαν πέναλτι στο 77’ με τον Λέβα να το εκτελεί εύστοχα και να κάνει το 2-1!

Το σκορ παρέμεινε ως είχε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με την Μπαρτσελόνα να μειώνει τη διαφορά, τόσο από την 2η Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και από την πρώτη Τζιρόνα. Από την άλλη, η Αλαβές παρέμεινε στην 14η θέση με 12 βαθμούς.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 14:55

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τους άφησε να φύγουν. Δεν μπορούσε να μην τους μιλήσει. Στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ. Για μία ακόμη φορά. Για τελευταία φορά. Ακόμη και αν οι φίλοι των «κόκκινων» ελπίζουν μελλοντικά πως ο Γιούργκεν Κλοπ, κάποια στιγμή, θα γυρίσει!

Ρόμα - Τζένοα 1-0: Ο Λουκάκου κλείδωσε την 6η θέση και την Ευρώπη για τους τζαλορόσι-ThemaSports
19/05 @ 23:50

Ρόμα - Τζένοα 1-0: Ο Λουκάκου κλείδωσε την 6η θέση και την Ευρώπη για τους τζαλορόσι

Μία χρυσή κεφαλιά του Ρομέλου Λουκάκου στο 79ο λεπτό ήταν αρκετή για να δώσει στην Ρόμα τη νίκη με 1-0 επί της Τζένοα και να της εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

La Liga: Η ματσάρα μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ρεάλ είχε ήρωα τον Σέρλοθ-ThemaSports
19/05 @ 23:40

La Liga: Η ματσάρα μεταξύ Βιγιαρεάλ και Ρεάλ είχε ήρωα τον Σέρλοθ

Οι Βιγιαρεάλ και Ρεάλ προσέφεραν ένα παιχνίδι σκέτη διαφήμιση για την La Liga, με τους πρωταθλητές Ισπανίας να παίρνουν αβαντάζ τριά γκολ στο πρώτο μέρος αλλά το κίτρινο υποβρύχιο να παίρνει ισοπαλία 4-4 με τέσσερα γκολ του Σέρλοθ

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου-ThemaSports
19/05 @ 21:05

Ίντερ - Λάτσιο 1-1: Ο Ντάμφρις δεν άφησε τους Ρωμαίους να χαλάσουν τη φιέστα τίτλου

Η Λάτσιο προηγήθηκε στο "Μεάτσα" με τον Καμάντα αλλά ο Ντάμφρις βρήκε τον τρόπο να ισοφαρίσει για την Ίντερ λίγο πριν από το φινάλε (1-1), στο ματς με το οποίο οι νερατζούρι γιόρτασαν μαζί με το κοινό τους την πρόσφατη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ-ThemaSports
19/05 @ 20:50

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ

Μαγικές στιγμές ποδοσφαιρικού πολιτισμού εκτυλίχθηκαν στο Άνφιλντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βάζει όλο το γήπεδο να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή των "κόκκινων", Άρνε Σλοτ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ