Themasports teamΟ Απόλλωνας αποχαιρέτησε τον Γερμανό πρώην προπονητή της ομάδας, Ντίτχελμ Φέρνερ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γερμανός διετέλεσε προπονητής του Απόλλωνα σε δύο χρονικές περιόδους (1990-1994 και 1998-2000) και ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε ολοκληρωτικά την ιστορία της ομάδας, αφού υπό την καθοδήγηση του ο Απόλλωνας κατέκτησε τα πρώτα δύο του πρωταθλήματα (1990-91 και 1993-94) και το κύπελλο της σεζόν 1991-92.
Πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, οι παλαίμαχοι και οι φίλοι του Απόλλωνα άφησαν λουλούδια μπροστά στη φωτογραφία του Φέρνερ που τοποθετήθηκε έξω από την μπουτίκ των κυανόλευκων. Στη συνέχεια έπαιξε ένα βίντεο στην οθόνη του σταδίου με τον Απόλλωνα να αποχαιρετά τον θρυλικό Γερμανό.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:






Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών. Το απόγευμα της Δευτέρας έγινε στον Αρχάγγελο η πρώτη προπόνηση ενόψει του αγώνα με την Αυστρία, το ερχόμενο Σάββατο στο Αλφαμέγα στη Λεμεσό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/11 @ 12:17
Η ενημέρωση από τον Απόλλωνα.
10/11 @ 12:10
Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι», με τη Στέλλα Σωκράτους, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου.
09/11 @ 09:07
Στο φινάλε λίγη σημασία έχει, αν ο Απόλλωνας έπαιξε μέτρια, άσχημα ή καλά στον χθεσινό αγώνα με τον Εθνικό. Εκείνο που μετράει είναι ότι βρήκε το… μονοπάτι να φύγει με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς από το Δασάκι.
09/11 @ 08:56
«Μία εικόνα αξίζει χίλιες λέξεις» λένε οι Κινέζοι κι έχουν απόλυτο δίκιο...
08/11 @ 19:14
Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Λαζάρ Μάρκοβιτς, ο οποίος σκόραρε στο 20ο λεπτό του αγώνα στο Δασάκι απέναντι στον Εθνικό γράφοντας το 0-1, αφιέρωσε το γκολ στον συμπαίκτη του, Ζαχαρία Άδωνη, ο οποίος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
08/11 @ 18:44
Δεν μπορούσε να πιστέψει την... γκαντεμιά της ομάδας του αποψινό ματς στο Δασάκι ο Σωφρόνης Αυγουστή, αφού με τη συμπλήρωση 37 λεπτών, έχασε δύο παίκτες με τραυματισμό!
BEST OF THEMASPORTS