Έτοιμος για το… άλμα στην Premier League ο Μπραντ – Δύο «θηρία» στα πόδια του!

Έτοιμος για το… άλμα στην Premier League ο Μπραντ – Δύο «θηρία» στα πόδια του!

Ο Τζούλιαν Μπραντ «φωνάζει» πως είναι έτοιμος για το επόμενο επίπεδο!

Συνηθίζει η Premier League να μαζεύει τους καλύτερους! Έτσι θα ήταν δύσκολο να της ξεφύγει ο πολυτάλαντος Τζούλιαν Μπραντ. Ο 27χρονος αστέρας βρίσκεται στην κατάλληλη ηλικία για το επόμενο βήμα. Να βρεθεί στην επόμενη… πίστα και το δυσκολότερο πρωτάθλημα του πλανήτη. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαθέτει στο ρόστερ της έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τα πάντα στο γήπεδο.

Φέτος ο Μπραντ παρουσιάζει την καλύτερη εκδοχή του. Αποτέλεσμα να μπει στο μάτι πολλών ομάδων του ποδοσφαιρικού πλανήτη. Το ρεπορτάζ της βρετανικής Mirror αποκαλύπτει σήμερα το ενδιαφέρον δύο ομάδων της Premier League για την αγορά των δικαιωμάτων του Τζούλιαν Μπραντ. Συγκεκριμένα, η Άρσεναλ του Μίκελ Αρτέτα και η Νιούκαστλ του Έντι Χάουι θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Γερμανό αστέρα.

Άρσεναλ και Νιούκαστλ «ορέγονται» τον ταλαντούχο Μπράντ

Η Ντόρτμουντ πάντως δεν έχει κανένα λόγο να φοβάται. Οι Βεστφαλοί έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για όποια διαπραγμάτευση λάβει χώρα για τον 27χρονο άσσο. Η γερμανική ομάδα δεσμεύει το μέλλον του Μπραντ μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Η τιμή του Μπραντ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αυτή τη περίοδο εκτιμάται στα 50-60 εκατομμύρια ευρώ.

Ένα νούμερο που τόσο η Άρσεναλ όσο και η Νιούκαστλ μπορούν να διαθέσουν. Οι «Καρακάξες» θα μπορούσαν να ταιριάξουν καλύτερα με τον Γερμανό άσσο. Η Άρσεναλ με τον Μάρτιν Όντεγκααρντ στη φαρέτρα της δείχνει να έχει καλύψει επάξια τη θέση πίσω από τους επιθετικούς. Βέβαια ο Μπραντ μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει και ως 10αρι αλλά και ως 8αρι. Ως ένας συνδετικός κρίκος στα χαφ ανάμεσα δηλαδή στον αμυντικό χαφ και τον επιτελικό μέσο. Εξαιρετικός ποδοσφαιριστής!

Sportsking.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

KΥΠΡΙΟΙ-ΞΕΝΟΙ 34-120

KΥΠΡΙΟΙ-ΞΕΝΟΙ 34-120

Στην 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος αγωνίστηκαν 212 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι 55 ήταν Κύπριοι και οι 157 ξένοι ποδοσφαιριστές.