Οι Τίμπεργουλβς «λύγισαν» τους Σπερς!

Οι Τίμπεργουλβς «λύγισαν» τους Σπερς!

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς άντεξαν την αντεπίθεση των Σπερς και έφυγαν από το Σαν Αντόνιο με το διπλό επικρατώντας με 117-110.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν ακόμη και στους τέσσερις πόντους, όμως οι «Λύκοι» άντεξαν στο φινάλε και έφυγαν με τη νίκη από την έδρα των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Ο Καρλ Άντονι Τάουνς με 29 πόντους, 12 ριμπάουντ και 2 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους Τίμπεργουλβς, με τον Άντονι Έντουαρντς να ακολουθεί με 28 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Κορυφαίος για τους Σπερς ήταν ο Βίκτορ Ουεμπανιάμα που είχε 29 πόντους, 9 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 4 μπλοκ, ενώ στους 29 πόντους σταμάτησε και ο Ντέβιν Βασέλ.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κλασική εκτέλεση «εννιαριού» από Ευαγόρα!

Κλασική εκτέλεση «εννιαριού» από Ευαγόρα!

Στο 90’ ο Ευαγόρας Χαραλάμπους (ειχε μπει αλλαγή στην θέση του Βούκιτς) διαμόρφωσε το 2-1, αποτρέποντας το ματς με την Καρμιώτισσα, να οδηγηθεί στην παράταση.