Στον Super Sport FM μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος μια μέρα μετά την ήττα από την Μπέτις.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τι δήλωσε:
Για το ματς και το 4-1: «Ήταν μια βαριά ήττα η οποία μας στεναχώρησε γιατί δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Όσοι δεν παρακολούθησαν το παιχνίδι ίσως να λένε “τι λέει αυτός”. Η πραγματικότητα είναι ότι και χθες οι λεπτομέρειες του αγώνα δεν ήταν μαζί μας. Ειδικά το δεύτερο γκολ από αυτά που δεν μέτρησαν, ήταν πολύ οριακό. Αν γινόταν το 0-1 ή το 1-1 θα ήταν κομβικό για την εξέλιξη του αγώνα. Αντιμετωπίσαμε μια πρωτοκλασάτη ομάδα που τιμώρησε κάθε λάθος και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της».
Αρκετή συζήτηση σήκωσε η φάση του 37ου λεπτού στο Δασάκι όπου η Ομόνοια ζήτησε κόκκινη για τον Οφόρι όμως την γλύτωσε με μια κίτρινη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
01/09 @ 11:30
Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος
01/09 @ 10:50
Δημοσίευμα του Φινλανδού δημοσιογράφου Eetu Ikola κάνει λόγο ότι η Νυρεμβέργη είναι πρόθυμη να αγοράσει τον Μαρκίγιεφ από τον Άρη Λεμεσού
31/08 @ 11:41
Για ένα ακόμη ματς του Άρη ο Κορέια ήταν εξαιρετικός!
30/08 @ 19:07
Απρόοπτο στον Άρη με Γκόλντσον...
30/08 @ 19:05
Κλείνει όπως φαίνεται η μεταγραφή του Άλεξ Οπόκου Σαρφό στην Τρουά
30/08 @ 21:44
Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ομόνοια Αραδίππου και τον Άρη για τη 2η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Αρτσιόμ Ράτζκοφ.
BEST OF THEMASPORTS