Πόλυς Χαραλάμπους

«Βόμβα μεγατόνων» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το ότι η Ομόνοια 29ης Μαίου απέκλεισε την Δόξα Κατωκοπιάς στον θεσμό του κυπέλλου. Είναι αποτέλεσμα που συζητιέται στα ποδοσφαιρικά στέκια, επειδή οι πράσινοι μετά το ανέβασμα στην κορυφή, πέτυχαν και μια ιστορική νίκη…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πετυχαίνοντας το «διπλό» (με γκολ του Γαβριηλίδη) στην Περιστερώνα, για πρώτη φορά στην ιστορία τους, προκρίθηκαν στους 16 της διοργάνωσης. Ο Νεντίμ Τούτιτς, που είναι αρκετά περπατημένος στην προπονητή, φαίνεται ότι έχει συμβάλει σημαντικά για να αποκτήσει καλύτερη νοοτροπία και πιο δυνατό χαρακτήρα η ομάδα.

Οι οπαδοί των πρασίνων δεν έδωσαν το παρών τους στο γήπεδο, τηρώντας την γνωστή τους θέση αρχής, ότι είναι ενάντια στην κάρτα οπαδού. Λογικά θα την ίδια στάση θα ακολουθήσουν και στην επόμενη φάση του κυπέλλου, όπου υπάρχει πιθανότητα να κληρωθούν με την Ομόνοια του Σωφρόνη Αυγουστή.

Δεν θα «ανοίξουμε» την συζήτηση τι θα πράξουν του χρόνου, σε περίπτωση που η ομάδα ανέβει στην πρώτη κατηγορία. Είναι πρόωρο, επειδή ο δρόμος είναι μακρύς στην «μάχη» για ένα εισιτήριο ανόδου, πολύ περισσότερο που και φέτος οι οκτώ πρώτες ομάδες με τη λήξη της κανονικής περιόδου, θα παίξουν δεύτερο «μίνι πρωτάθλημα» 14 αγώνων.

*Και μια ακόμα επισήμανση. Ελπίζουμε να φωτίσει ο Θεός τους «σοφούς» της ΚΟΠ, να ενοποιήσουν ξανά τον θεσμό του κυπέλλου. Να τερματιστεί το «μπαστάρδεμα» που έκαναν εδώ και μερικά χρόνια, με δυο διαφορετικά κύπελλα, αυτό της Α’ και Β’ και το άλλο της Γ’ και Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.  

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αστυνομία, ΓΣΠ και στη μέση η Ομόνοια 29Μ-ThemaSports
16/05 @ 19:00

Αστυνομία, ΓΣΠ και στη μέση η Ομόνοια 29Μ

Δεν επιβεβαιώνονται ακόμη οι πληροφορίες ότι η Ομόνοια 29Μ θα αγωνίζεται στο γήπεδο της Περιστερώνας στην Α' κατηγορία τη νέα σεζόν (2024-2025).

«Έχουμε φτάσει στον εκλεκτό, έγινε μια προφορική συμφωνία…»-ThemaSports
16/05 @ 15:43

«Έχουμε φτάσει στον εκλεκτό, έγινε μια προφορική συμφωνία…»

Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο Γενικός Αρχηγός της Ομόνοιας 29Μ, Ανδρέας Σάββα.

Ομόνοια 29Μ - ΓΗΠΕΔΟ: Πάει να γίνει σήριαλ - Ποια τα δεδομένα-ThemaSports
15/05 @ 15:23

Ομόνοια 29Μ - ΓΗΠΕΔΟ: Πάει να γίνει σήριαλ - Ποια τα δεδομένα

Σε εξέλιξη είναι οι προσπάθειες των διοικούντων την Ομόνοια 29ης Μαΐου για την εξεύρεση της έδρας της ομάδας για την σεζόν 2024/25.

Κοντά σε Πετράκη η Ομόνοια 29Μ-ThemaSports
14/05 @ 19:31

Κοντά σε Πετράκη η Ομόνοια 29Μ

Σε προχωρημένες επαφές με τον Ελλαδίτη προπονητή Γιώργο Πετράκη είναι η Ομόνοια 29ης Μαΐου.

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ: Παρελθόν πέντε...-ThemaSports
13/05 @ 16:27

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ: Παρελθόν πέντε...

Η ανακοίνωση:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ