Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ικανοποίηση του κόσμου από την πορεία της ομάδας: «Ο κόσμος έμεινε ικανοποιημένος κυρίως από τον χαρακτήρα που έβγαλε η ομάδα σε αυτά τα παιχνίδια. Συγκεντρωμένη, οργανωμένη, με πειθαρχία, σταθερή, στα δύο εξ αυτών ήμασταν και αποτελεσματικοί. Παρόλο που αντιμετωπίσαμε ομάδες με ποιότητα στον μεσοεπιθετικό χώρο, δεν κατάφεραν να σκοράρουν εναντίον μας και η τεχνική ηγεσία δούλεψε πολύ για να καταφέρει η ομάδα να έχει αυτά τα αποτελέσματα. Αναγνωρίζουμε την ομαδική και ατομική βελτίωση και αυτό πιστώνεται στην τεχνική ηγεσία. Θέλουμε να διατηρήσει η ομάδα αυτά τα στοιχεία. Είναι το αγωνιστικό πλάνο που κάποτε βγαίνει τέλεια, κάποτε βγαίνει πιο λίγο».

Για την άνοδο κάποιων παικτών όπως οι Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Λοΐζου κλπ: «Θα προσθέσω και τον Νικόλα Παναγιώτου. Είναι το συμπέρασμα που βγαίνει από την πολύ καλή δουλειά που γίνεται από την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ καλύτερο για έναν παίκτη να μπει σε μία ομάδα που δουλεύει για να βγάλει τον καλό του εαυτό. Η ομαδική βελτίωση φέρνει και την ατομική. Πολύ πιο δύσκολο ένας παίκτης να αποδώσει, όταν η ομάδα δεν είναι οργανωμένη και πειθαρχημένη στο γήπεδο».

Για τη δουλειά που κάνει η τεχνική ηγεσία: «Εντοπίζουν λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τακτικά στοιχεία, ατομικά και έχουν την ικανότητα να αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα των ποδοσφαιριστών και μπορούν να του μιλήσουν στη γλώσσα τους. Είναι πολύ σημαντικό να κάτσει ένας προπονητής να συζητήσει με έναν ποδοσφαιριστή, παρά ένας φίλαθλος».

Για τις συγκρίσεις που γίνονται με την ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ που κατέκτησε το πρωτάθλημα: «Πολύ ωραίο και κρίσιμο ερώτημα. Είναι νωρίς να μπούμε σε τέτοιες συγκρίσεις. Τα στοιχεία που βγάζει η ομάδα κυρίως στα ντέρμπι είναι παρόμοια, αλλά χρειάζεται πολύ μεγαλύτερο δείγμα για πιο ασφαλή συμπεράσματα. Βγάζει πολλά από εκείνα τα στοιχεία της κατάκτησης του πρωταθλήματος όμως».

Για το αν θεωρεί πως οι ομάδες που είναι στα ψηλά θα παραμείνουν εκεί ως το τέλος: «Θεωρώ πως ναι, διότι οι διαφορές είναι μικρές. Βαθμολογικές αλλά και όσον αφορά στην ποιότητα και στην αγωνιστική εικόνα. Σχεδόν όλα τα παιχνίδια μεταξύ αυτών των ομάδων κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αυτές κάνουν τη διαφορά. Στην πορεία θα δείξει αν μία ομάδα μπορεί να βελτιωθεί περισσότερο. Πιστεύω όμως ότι έτσι θα είναι μέχρι τέλους το σκηνικό και η ομάδα που θα αντέξει περισσότερο, θα κατακτήσει και το πρωτάθλημα».

Για το αν προτιμούν τα ντέρμπι στην Ομόνοια παρά τα παιχνίδια με τις λεγόμενες μικρές ομάδες: «Μας αρέσει πολύ να παίζουμε σε μεγάλα γήπεδα και όταν παίζεις εκτός έδρας και πάλι γεμίζει η κερκίδα είναι ωραίο το συναίσθημα. Ανάλογα με τον πληθυσμό της Κύπρου, είναι πολύ-πολύ υψηλό το ποσοστό, ίσως και ρεκόρ για τον αριθμό ανθρώπων που πάνε στο γήπεδο. Αγαπά ο Κύπριος το ποδόσφαιρο, βλέπεις πλέον και πολλές γυναίκες, παιδιά, οικογένειες. Θέλουμε να το προστατέψουμε αυτό».

Για το ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Είναι από τα κλασικά ντέρμπι στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και το καθένα αφήνει τη δική του ιστορία. Ο σεβασμός μας είναι δεδομένος, διαθέτει βαριά φανέλα, φέτος δημιούργησε καλή ομάδα και θα είναι χαρά μας που θα παίξουμε σε ένα μεγάλο γήπεδο και ευχόμαστε να είμαστε εμείς που θα πανηγυρίσουμε στο τέλος της ημέρας».

Για τον Μάθιους: «Είναι από τους αγαπημένους παίκτες του κόσμου της Ομόνοιας. Συνήθως παίζει στο ίδιο επίπεδο, σταθερός, αυτό που λέμε ξέρεις τι θα πάρεις από τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Ώριμος και συγκεντρωμένος».

Για τα συμβόλαια που λήγουν το Καλοκαίρι: «Είναι αρκετά ναι, υπάρχει ένα πλάνο για το θέμα αυτό, για την ώρα δεν μπορούμε να αναφερθούμε περαιτέρω».

Για το αν θα είναι από την Ομόνοια ο επόμενος νεαρός Κύπριος που θα φύγει για μεταγραφή στο εξωτερικό: «Θα το δούμε. Παίζουν ήδη σε μία μεγάλη ομάδα, διεκδικούν τίτλους και παίζουν σε ομάδες, σκεφτείτε πόσοι τα ονειρεύονται αυτά. Και οι παίκτες μας έχουν τη δυνατότητα να τα ζήσουν αυτά. Γνωρίζουμε ότι παρακολουθούνται οι ποδοσφαιριστές, είναι αυτό που λέμε στα ραντάρ. Θα διαπραγματευτούμε για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή αν έρθει πρόταση, φτάνει να ικανοποιηθεί η ομάδα, είναι όλοι παίκτες με πολύ μεγάλη αξία. Θέλουμε να πετύχουν οποιαδήποτε όνειρα έχουν στο ποδόσφαιρο. Αυτό που κάνουν είναι ήδη πολύ μεγάλο και χρειάζεται να δουλεύουν σκληρά καθημερινά για να διεκδικούν τη θέση στην ενδεκάδα».

Για τα αγωνιστικά: «Οι Κούσουλος και Σίμιτς θα είναι εκτός. Ο Κασάμα ταλαιπωρήθηκε από βαριάς μορφής ίωση, έχασε δέκα προπονήσεις, με τον Απόλλωνα δεν ήταν έτοιμος, τώρα είναι καλά και θα δούμε».

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εποχή Νταμπράουσκας γεμάτη με... στόχους-ThemaSports
20/05 @ 20:14

Εποχή Νταμπράουσκας γεμάτη με... στόχους

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας σε συνεργασία με τον Γιάννη Αναστασίου ο οποίος θα έχει ρόλο Συμβούλου Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού και τη διοίκηση άρχισε ήδη τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν.

Το «αντίο» του Λοΐζου στη Χέρενφεν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
20/05 @ 14:15

Το «αντίο» του Λοΐζου στη Χέρενφεν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με ανάρτησή του στα social media ο Λοΐζος Λοΐζου, αποχαιρέτησε τη Χέρενφεν και την ευχαρίστηκε για την ευκαιρία που του έδωσε να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Κάντηλος: «Η Πάφος FC έπαιζε μόνη της στον τελικό» - Το... παράπονο του για τον Αναστασίου-ThemaSports
20/05 @ 13:23

Κάντηλος: «Η Πάφος FC έπαιζε μόνη της στον τελικό» - Το... παράπονο του για τον Αναστασίου

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ανδρέας Κάντηλος, ο οποίος μίλησε για τον χαμένο τελικό κυπέλλου από την Πάφος FC.

ΒΙΝΤΕΟ-Ντροπιαστικό σκηνικό: Οπαδοί της Πάφου έβαλαν ΑμεΑ οπαδό του ΑΠΟΕΛ να φτύσει σε κασκόλ της Ομόνοιας-ThemaSports
20/05 @ 12:32

ΒΙΝΤΕΟ-Ντροπιαστικό σκηνικό: Οπαδοί της Πάφου έβαλαν ΑμεΑ οπαδό του ΑΠΟΕΛ να φτύσει σε κασκόλ της Ομόνοιας

Το σκηνικό έγινε έξω από το ΓΣΠ πριν τον τελικό Κυπέλλου Πάφος-Ομόνοια και κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Ψηλά στην ατζέντα το όνομα... Λοΐζος Λοΐζου-ThemaSports
20/05 @ 11:23

Ψηλά στην ατζέντα το όνομα... Λοΐζος Λοΐζου

Η σεζόν τελείωσε άδοξα για την Ομόνοια μετά την ήττα στον τελικό και ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες για τον .

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ