Μιλώντας στο FAROS TV ”ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ LIVE” , ο Γενικός Διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, αναφέρθηκε στο γηπεδικό ζήτημα, κάνοντας αποκαλύψεις για την εγγυητική και ηλεκτρονικό πίνακα του «Στέλιος Κυριακίδης», για το αν σκοπεύουν να κάνουν ιδιόκτητο γήπεδο, ενώ έριξε και μία ατακάρα για... «Μπερναμπέου»!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συγκεκριμένα είπε:

Για την απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας του Κράτους: «Ήταν αναμενόμενη. Τής πήραν ένα μάτσο χαρτιά, χωρίς μια έκθεση η εισηγήσεις από πλευράς ΚΟΑ. Τι να περιμέναμε. Η Πάφος είναι η μοναδική πόλη χωρίς σωστό ποδοσφαιρικό γήπεδο. Βέβαια το "Στέλιος Κυριακίδης" συγκρινόμενο με το ΓΣΖ και το Μακάρειο, είναι Μπερναμπέου. Είναι παράλογο που το κράτος δεν εκμεταλλεύθηκε την προσφορά των ιδιοκτητών της Πάφος FC να κάνουν το «Στέλιος Κυριακίδης» ένα μοντέρνο γήπεδο με δικλείδες ασφαλείας για τον ΚΟΑ και το Κράτος».

Για το θέμα της εγγυητικής: «Το πως προχωράμε από εδώ και πέρα, δεν μπορώ να ξέρω, το θέμα αυτό είναι στον αέρα. Για να αγωνιστούμε τη φετινή χρονιά, είχαμε δώσει εγγυητική στον ΚΟΑ 350.000 ευρώ, σε περίπτωση που ο εργολάβος αξιώσει αποζημιώσει για ζημιές στο ταρτάν. Τά έργα θα αρχίσουν τον Μάη του 2024 και ο εργολάβος θα το παραδώσει ένα χρόνο μετά».

Για το αν θα τοποθετηθεί ηλεκτρονικός πίνακας στο στάδιο: «Πήραμε εμείς την πρωτοβουλία και φέραμε από το Τσίρειο τον ηλεκτρονικό πίνακα που έπρεπε εδώ και χρόνια να τοποθετηθεί. Θα δείχνει την ώρα και το σκορ και πολύ σύντομα θα τοποθετηθεί. Μετά από πέντε μήνες προσπαθειών που κάναμε μόνοι μας και το τονίζω, μόνοι μας. Τα έξοδα τοποθέτησης θα τα επωμιστούμε εμείς, όπως και τα έξοδα συντήρησης, όπως αναφέρεται στο έγγραφο που υπογράψαμε με τον ΚΟΑ».

Για το αν εγκατέλειψαν την ιδέα για να κάνουν δικό τους γήπεδο: «Όχι, όμως είναι δύσκολο εγχείρημα, πρέπει να βρεθεί και η γη. Για να βάλουμε ηλεκτρονικό πίνακα στο "Στέλιος Κυριακίδης", είχαμε τρεχάματα για πέντε μήνες Φανταστείτε να ζητήσουμε να κάνουμε δικό μας γήπεδο τι θα έχουμε. Η κατάσταση με το γηπεδικό πρόβλημα στη Πάφο είναι τραγική».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιορτάζει οOleksandr Kniaziev-ThemaSports
30/04 @ 14:16

Γιορτάζει οOleksandr Kniaziev

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Oleksandr Kniaziev με την Πάφο να εύχεται χρόνια πολλά στον προπονητή Κ-19 της ομάδας. 

Έχασε μεγάλη ευκαιρία και... έβαλε κι άλλη πίεση στον εαυτό της-ThemaSports
30/04 @ 09:21

Έχασε μεγάλη ευκαιρία και... έβαλε κι άλλη πίεση στον εαυτό της

Η Πάφος FC, ερχόμενη με... φόρα από την ιστορική πρόκριση επί του Απόλλωνα και την πεντάρα επί της Ανόρθωσης, είχε μία «χρυσή» ευκαιρία στο ματς με τον Άρη για να πάρει το τρίποντο και να ανέβει στην 4η θέση και στο +2 από τη Λεμεσιανή ομάδα και να κρατάει την τύχη στα χέρια της ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, για το τέταρτο και τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο που διεκδικούν οι δύο ομάδες.

Τι απαντά η Πάφος στο σενάριο να παραχωρήσει και τη Νότια στην Ομόνοια!  -ThemaSports
29/04 @ 12:30

Τι απαντά η Πάφος στο σενάριο να παραχωρήσει και τη Νότια στην Ομόνοια!

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

«Η προπώληση θα ξεκινήσει μετά την αστυνομική σύσκεψη, δεν είναι δύσκολο να εξαντλήσουμε τις 9 χιλιάδες»-ThemaSports
29/04 @ 12:07

«Η προπώληση θα ξεκινήσει μετά την αστυνομική σύσκεψη, δεν είναι δύσκολο να εξαντλήσουμε τις 9 χιλιάδες»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

ΚΑΡΣΕΔΟ: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε»-ThemaSports
28/04 @ 21:32

ΚΑΡΣΕΔΟ: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Αλφαμέγα», μετά το τέλος του αγώνα Άρης-Πάφος FC, ο προπονητής της Παφιακής ομάδας, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.

Η μοναδική αλλαγή του Καρσέδο-ThemaSports
28/04 @ 18:14

Η μοναδική αλλαγή του Καρσέδο

Μόλις μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα της Πάφος FC για το αποψινό (19:00) παιχνίδι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο τον Άρη έκανε ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ανόρθωση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ