Παραπέμπονται οι διαιτητές του Κηφισιά-ΑΕΚ για το πέναλτι στον Γκαρσία

Παραπέμπονται οι διαιτητές του Κηφισιά-ΑΕΚ για το πέναλτι στον Γκαρσία

Συνέπειες για τις αποφάσεις τους στο παιχνίδι της Κηφισιάς με την ΑΕΚ ενδέχεται να έχουν οι Πέτρος Τσαγκαράκης και Βασίλης Φωτιάς.

Με αφορμή το γεγονός ότι ο πρώτος δεν καταλόγισε τίποτα και ο δεύτερος δεν τον κάλεσε στο VAR για να κάνει επισκόπηση της φάσης, αμφότεροι πήραν παραπεμπτική βαθμολογία από τον παρατηρητή, Σταύρο Μάνταλο, για το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Λιβάι Γκαρσία.

Δεδομένου λοιπόν ότι θέση της ΚΕΔ είναι ότι όντως υπήρξε παράβαση, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον κίνδυνο (βάσει απόφασης που μπορεί να πάρει μόνο ο πρόεδρος, Πίτερ Φρόιντφελντ) να τιμωρηθούν.

Όσον αφορά στην άλλη φάση που διαμαρτυρήθηκε η ΑΕΚ στο συγκεκριμένο ματς, αυτή του γκολ του Ελίασον που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, η ΚΕΔ θεωρεί ότι δεν υπήρξε κάποιο λάθος με την τοποθέτηση των γραμμών και ως εκ τούτου σωστά δεν μέτρησε.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ήρωας Λεάο στο Κάλιαρι και η Μίλαν ξανά στην κορυφή!

Ήρωας Λεάο στο Κάλιαρι και η Μίλαν ξανά στην κορυφή!

Με χρυσό σκόρερ τον Ράφαελ Λεάο, η Μίλαν κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Κάλιαρι για τη 18η αγωνιστική της Serie A και να μπει στο 2026 κοιτάζοντας από την κορυφή τους διώκτες της!