Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Διάσκεψη Τύπου στο Οίκημα του Σωματείου της Ομόνοιας, κατά την οποία παρουσιάστηκαν τα εισιτήρια διαρκείας των τμημάτων πετόσφαιρας, φούτσαλ και της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου. Μεταξύ άλλων, ο Μάριος Αργυρίδης κλήθηκε να απαντήσει και για το θέμα του προϋπολογισμού.

Ακολουθήστε μας στο Google news

  • Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:

Για το μπάσκετ: «Βλέπω δημοσιεύματα ότι αφήσαμε το μπάσκετ. Όλες οι αποφάσεις που παίρνονται, παίρνονται με πολλή σκέψη. Στο τμήμα της πετοσφαίρισης υπάρχουν αυξημένα κόστη που πρέπει να επωμιστούμε λόγω της προσθήκης ξένων αλλά και από πέρσι. Συν το ότι στο τμήμα της καλαθόσφαιρας ποτέ δεν ήμασταν οργανωμένοι. Τα τμήματα μας κατέκτησαν πολλούς τίτλους. Τα τελευταία χρόνια που λένε ότι ξεπουλήσαμε τα τμήματα κατακτήσαμε τους μισούς τίτλους. Αποφασίσουμε σε ένα άθλημα (σ.σ το μπάσκετ) που δεν ήμασταν ποτέ οργανωμένοι. αποφασίσαμε να είμαστε στη Β΄Κατηγορία και να επενδύουμε πάνω στην ακαδημία να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για την πετόσφαιρα: «Στο τμήματα της πετοσφαίρισης, έχουμε 24 τίτλους και έχουμε καθήκον να διατηρήσουμε αυτούς τους στόχους και να πάρουμε και την οδό των ακαδημιών. Στη γυναικεία πετόσφαιρα ενισχύουμε τις ακαδημίες για να κάνουμε ένα τμήμα ικανοποιητικό για να πρωταγωνιστήσει».

Για το φούτσαλ: «Στο φούτσαλ που έχει 15 τίτλους και έγινε μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία 2 χρόνια να γίνει ανανέωση του τμήματος για να επανέλθουμε στους τίτλους».

Γυναικείο ποδόσφαιρο: «Για το τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου μιλούν οι ποδοσφαιρίστριες που έχω δίπλα μου. Στις ακαδημίες έχουμε πέραν των 60 αθλητριών. Πήραμε κάποια μέτρα προς τη σωστή κατεύθυνση με τον τεχνικό διευθυντή στο τμήμα του γυναικείου. Προσπαθούμε να κάνουμε παντού επαγγελματικές παρεμβάσεις».

Για τον προϋπολογισμό: «Ο προϋπολογισμός είναι της τάξεως των 750 χιλιάδων. Οι φίλοι που ηγούνται στο Δ.Σ με εθελοντές βρήκαν 350 χιλιάδες περίπου με δικές τους ενέργειες και το σωματείου βρήκε κεντρικές χορηγίες για να καλύψει τις υπόλοιπες 400 χιλιάδες. Τα λεφτά που παίρνουμε από το ποδοσφαιρικό είναι δέσμευση να πληρώνονται τα χρέη και όχι να δημιουργούνται νέα. Οι αθλητές πρέπει να πληρώνονται. Το ποσό από την Priviledge περιλαμβάνεται στην κεντρική χορηγία».

Για τα ομόλογα: «Είμαστε σε καλό δρόμο και προσπαθούμε να τα ξοφλήσουμε».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ψηλά στην ατζέντα το όνομα... Λοΐζος Λοΐζου-ThemaSports
20/05 @ 11:23

Ψηλά στην ατζέντα το όνομα... Λοΐζος Λοΐζου

Η σεζόν τελείωσε άδοξα για την Ομόνοια μετά την ήττα στον τελικό και ήδη έχουν αρχίσει οι διεργασίες για τον προγραμματισμό.

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν-ThemaSports
19/05 @ 13:10

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, στέλνει μήνυμα στον πράσινο λαό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!-ThemaSports
19/05 @ 12:45

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!

Με ανάρτηση της η Ομόνοια στα social media, συγχαίρει την Πάφος FC για την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ… -ThemaSports
19/05 @ 09:57

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ…

Δεν ήταν μόνο οι παίχτες της Ομόνοιας, που δεν «πάτησαν» ψες στο τερέν του ΓΣΠ, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν λες ότι δεν «πέρασε» από το γήπεδο…

Ούτε αυτός...-ThemaSports
19/05 @ 10:08

Ούτε αυτός...

Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον τελικό ο Γουίλι Σεμέδο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ