Άνετο διπλό στην Αρένα, έξι συνεχόμενες νίκες, απλό και ουσιαστικό ποδόσφαιρο και... κορυφή για τον ΑΠΟΕΛ που συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά το μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν και τα... παρατράγουδα με Σα Πίντο λίγοι πίστευαν ότι ο ΑΠΟΕΛ θα έβρισκε εύκολα ξανά τον δρόμο του. Τελικά τον βρήκε άμεσα και με εμφατικό τρόπο.

Με τον προπονητή του στην εξέδρα λόγω τιμωρίας ο ΑΠΟΕΛ του Σα Πίντο και του... Ντομίνγκες είναι απίστευτα αποτελεσματικός και ουσιαστικός.

Με απλό ποδόσφαιρο, ουσία στο παιχνίδι του και άμυνα... γρανίτη. Τρία απλά συστατικά που δίνουν στον ΑΠΟΕΛ νίκες και ψυχολογία για τη συνέχεια.

Δεν έχει τον γκολτζή μπροστά, δεν έχει τον παίκτη που κάνει την τεράστια διαφορά στη μεσαία γραμμή, έχει ηγέτη πίσω και ονομάζεται Κρέσπο όμως σε γενικές γραμμές καταφέρνει να σημειώνει νίκες χάρη στο ομαδικό πνεύμα και την συγκέντρωση των παικτών του.

Κόντρα στην ΑΕΚ οι γαλαζοκίτρινοι σκόραραν στην πρώτη τους ουσιαστικά ευκαιρία στο ματς, το έκαναν ξανά στο Β' Ημίχρονο στο 48' και αποτελείωσαν την ΑΕΚ στο 62ο λεπτό με μια υπέροχη ομαδική ενέργεια που ολοκληρώθηκε με... αυτογκόλ του Γκαρσία.

Απλά, όμορφα και... ουσιαστικά οι γαλαζοκίτρινοι πέρασαν από μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύονται και παραμένουν στην κορυφή μαζί με τον Άρη. Με την ίδια συνταγή θέλουν να συνεχίσουν και στην επόμενη αγωνιστική με την ΑΕΛ και μετά να... μετρήσουν δυνάμεις κόντρα στον περσινό πρωταθλητή Άρη στη Λεμεσό.

Ανδρέας Χρίστου

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πετρίδης: «Έμειναν ακόμα 3-4 προσθήκες και ελπίζω σύντομα να έχουμε αίσια κατάληξη»-ThemaSports
28/06 @ 21:42

Πετρίδης: «Έμειναν ακόμα 3-4 προσθήκες και ελπίζω σύντομα να έχουμε αίσια κατάληξη»

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet, λίγο πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Σερβία.

ΑΠΟΕΛ: «Κτύπημα» με τους νέους (Φωτογραφίες)-ThemaSports
28/06 @ 20:48

ΑΠΟΕΛ: «Κτύπημα» με τους νέους (Φωτογραφίες)

Ο ΑΠΟΕΛ δημοσίευσε φωτογραφίες με πρωταγωνιστές τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Τσάβι Κιντίγια και Στέφαν Ντράζιτς.

ΑΠΟΕΛ: Φωτορεπορτάζ από την απογευματινή-ThemaSports
28/06 @ 19:49

ΑΠΟΕΛ: Φωτορεπορτάζ από την απογευματινή

Ο ΑΠΟΕΛ ανάρτησε φωτορεπορτάζ από την απογευματινή προπόνηση στη Σερβία.

Πρεμιέρα για την εκπομπή ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey»-ThemaSports
28/06 @ 18:24

Πρεμιέρα για την εκπομπή ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey»

Όλες οι στιγμές από την προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ μέσω καθημερινής εκπομπής από την πλατφόρμα της Cablenet. Συνεντεύξεις , quiz , challenges και πολλά άλλα

Πετεβίνος: «Έχουμε στα υπόψιν κάποιους παίκτες, όμως...» - Τι είπε για Μεχρί, Μπεν, Πούσκας, Ντόβενταν-ThemaSports
28/06 @ 10:42

Πετεβίνος: «Έχουμε στα υπόψιν κάποιους παίκτες, όμως...» - Τι είπε για Μεχρί, Μπεν, Πούσκας, Ντόβενταν

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Διψήφιος!-ThemaSports
27/06 @ 17:20

Διψήφιος!

Ο Στέφαν Ντράζιτς προέρχεται από δύο γεμάτες σεζόν με διψήφιο αριθμό τερμάτων

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ