O Λιονέλ Μέσι με δηλώσεις του τόνισε ότι το περασμένο καλοκαίρι ήταν πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Λιονέλ Μέσι έχει περάσει το μεγαλύτερο κομμάτι της καριέρας του στην Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός στράικερ έχει ζήσει στη Βαρκελώνη τις καλύτερες στιγμές του, τα πιο ωραία γκολ, τους περισσότερους τίτλους του. Όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι θα ήθελαν κάποια στιγμή να τον δουν και πάλι με τη φανέλα του εν λόγω συλλόγου.

Μιας και έτσι θα ήταν το ιδανικό φινάλε. Σαν αυτά που βλέπουμε στις ταινίες ή που ακούμε στα παραμύθια. Ωστόσο, η πραγματικότητα κάποιες φορές είναι τελείως διαφορετική και δεν επιτρέπει να παίρνουν σάρκα και οστά ακόμα και τα καλύτερα σενάρια. Τα πιο ιδανικά.

Ο Λιονέλ Μέσι πριν την κατάκτηση της 8ης «Χρυσής Μπάλας» της καριέρας του ήταν ξεκάθαρος. Ο Λατίνος σούπερ σταρ ήθελα να μιλήσει με ειλικρίνεια στη γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» και το έκανε λέγοντας τα πράγματα με το όνομά τους. Ή έστω τη δική του αλήθεια. Τη δική του οπτική γωνία για το γεγονός ότι πριν από λίγους μήνες αν και έμεινε ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και αν επιθυμούσε να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα αυτό τελικά δεν ήταν εφικτό.

«Θα μπορούσα το καλοκαίρι να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα. Έφτασα πραγματικά πολύ κοντά. Το όλο κλίμα μου θύμιζε το καλοκαίρι του 2021. Όλες αυτές οι καταστάσεις. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη.

Συνέχιζα να θέλω και να σκέφτομαι τη ζωή μου στη Βαρκελώνη, την καριέρα μου σε αυτή την ομάδα και πως θα ήταν τα πράγματα αν επέστρεφα και να κρεμάσω εκεί τα παπούτσια μου, όπως πάντα ήθελα. Παρόλα αυτά δεν ήταν δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο», τα λόγια του.

 

Λιονέλ Μέσι: Το οικονομικό... αγκάθι με την Μπαρτσελόνα!

Λιονέλ Μέσι: Το οικονομικό… αγκάθι με την Μπαρτσελόνα!

Τα οικονομικά δεδομένα στην Μπαρτσελόνα έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια. Και σίγουρα όχι προς το καλύτερο. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να συνεχίσει στους Καταλανούς και πήγε στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακόμα και με τον Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος έχει καταφέρει να ρίξει κατά πολύ τα χρέη, οι «μπλαουγκράνα» δεν είναι άνετοι στο οικονομικό κομμάτι. Και αυτό είναι κάτι που τους πληγώνει, ειδικά σε θέματα όπως με τον Λιονέλ Μέσι.

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φιορεντίνα: "Έφυγαν" πέντε χιλιάδες εισιτήρια για τον τελικό του Conference League, πάει για sold-out-ThemaSports
17/05 @ 11:56

Φιορεντίνα: "Έφυγαν" πέντε χιλιάδες εισιτήρια για τον τελικό του Conference League, πάει για sold-out

Η Φιορεντίνα αναμένεται να βρεθεί κανονικά με εννιά χιλιάδες οπαδούς στον τελικό του Conference League με τον Ολυμπιακό στην OPAP Arena. Σύμφωνα με τη La Nazione έχουν πωληθεί ήδη πέντε χιλιάδες εισιτήρια.

Από που θα δείτε το ντέρμπι Φιορεντίνα - Νάπολι (Μεταδόσεις 17/05)-ThemaSports
17/05 @ 08:00

Από που θα δείτε το ντέρμπι Φιορεντίνα - Νάπολι (Μεταδόσεις 17/05)

Γεμάτο τηλεοπτικό πρόγραμμα - δεσπόζει το Φιορεντίνα - Νάπολι

Λιντς - Νόριτς 4-0: Με άνετη τεσσάρα έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό ανόδου στην Premier League-ThemaSports
17/05 @ 00:00

Λιντς - Νόριτς 4-0: Με άνετη τεσσάρα έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό ανόδου στην Premier League

Η Λιντς πήρε την πρόκριση για τον τελικό των playoffs της Championship. Επικράτησε 4-0 της Νόριτς και έκλεισε εισιτήριο για το Γουέμπλεϊ. Περιμένει την Γουέστ Μπρομ ή την Σαουθάμπτον.

Προηγήθηκε δις, αλλά δεν αγκάλιασε την 6άδα η Μπέτις-ThemaSports
16/05 @ 23:25

Προηγήθηκε δις, αλλά δεν αγκάλιασε την 6άδα η Μπέτις

Η Μπέτις προηγήθηε δύο φορές στην έδρα της Λας Πάλμας, ωστόσο το τελικό 2-2 δεν την απομάκρυνε από την 7η Ρεάλ Σοσιεδάδ. «Αγκάλιασαν» την παραμονή οι γηπεδούχοι.

Η Γαλλία ανακοίνωσε τη λίστα για το Euro 2024: Με πλήθος αστέρων και επιστροφή Καντέ-ThemaSports
16/05 @ 22:12

Η Γαλλία ανακοίνωσε τη λίστα για το Euro 2024: Με πλήθος αστέρων και επιστροφή Καντέ

Η εθνική Γαλλίας ανακοίνωσε την λίστα 25 παικτών για το Euro 2024. Πολλοί αστέρες, αλλά και επιστροφή του Καντέ στις κλήσεις του Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Η Ολλανδία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Euro 2024-ThemaSports
16/05 @ 22:08

Η Ολλανδία ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Euro 2024

Η εθνική Ολλανδίας ανακοίνωσε την προεπιλογή της για το Euro 2024. Η λίστα περιλαμβάνει 30 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα κοπούν μίνιμουμ τέσσερις.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ