Στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού, που διοργανώνεται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων, εφαρμόσαμε το διαδραστικό εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα GAME BRAiN το οποίο απευθύνεται σε αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών μας με στόχο την ενίσχυση των προστατευτικών παραγόντων στην ενασχόλησή τους με τα τυχερά παιχνίδια.
Το GAME BRAiN, πραγματοποιήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 2023 στο Προπονητικό Κέντρο Ακαδημιών ΑΕΛ στο Κολλόσι και στόχευε στην προστασία νεαρών ατόμων και στην καταπολέμηση παθολογικών και εξαρτητικών συμπεριφορών, καθώς και στην εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση των εφήβων και νέων, μέσω της πρόληψης και ενίσχυσης προστατευτικών παραγόντων.
Ευχαριστούμε πολύ την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων για αυτή τη πολύ όμορφη δράση την οποία απόλαυσαν οι αθλητές μας. Ως Αθλητική Ένωση Λεμεσού θεωρούμε πολύ σημαντική την εκπαίδευση και καλλιέργεια των νέων μας όχι μόνο σε αθλητικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.
Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε απόψε (19:45) στο Βελιγράδι ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ενόψει του αυριανού (17/07, 22:00) επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο την Παρτιζάν στο Partizan Stadium, για τον Α' προκριματικό του Europa League. Τους ποδοσφαιριστές της Λαρνακιώτικης ομάδας εκπροσώπησε ο Χρβόγε Μιλίτσεβιτς.
Διάβασα στην εφημερίδα ΧΑΡΑΥΓΗ ότι τρεις νεαροί πρώην Ομονοιάτες ποδοσφαιριστές αγωνίζονται στην Ισπανική Ακαδημία Rayo Alcobendas, μια Ακαδημία προώθησης και πώλησης νεαρών ποδοσφαιριστών.
Σε μια εποχή όπου η ποιότητα στην αθλητική εκπαίδευση παίζει καθοριστικό ρόλο, οι Ακαδημίες ΠΑΕΕΚ κάνουν τη διαφορά. Μακριά από τα συνηθισμένα, με επίκεντρο το παιδί και τις ανάγκες του, προσφέρουν ένα περιβάλλον που συνδυάζει τον αθλητισμό με την επιστημονική υποστήριξη και την παιδαγωγική καθοδήγηση.
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 12 και Παρασκευή 13 Ιουνίου οι σωματομετρικές και αθλητικές αξιολογήσεις των αγωνιστικών τμημάτων της ΠΑΕΕΚ, στο πλαίσιο του συνεχούς παρακολούθησης και ενίσχυσης της αθλητικής απόδοσης των νεαρών ποδοσφαιριστών μας στη Νέα Εποχή των ακαδημιών της ΠΑΕΕΚ.
Ο Μιλένκο Σπόλιαριτς πήγε για ποτό με την προπονητική ομάδα της Ακαδημίας του (Milenko Spoljaric Football School) για το φινέλα της σεζόν και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους Άρη και Κωνσταντίνο που αποχωρούν.
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «1st Football Festival for Migrant Children» που διοργάνωσε η ΚΟΠ με το Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης στο πλαίσιο του «Μετάβαση στην Ενηλικίωση: Ημιανεξάρτητης Διαβίωσης Ασυνόδευτων παιδιών μεταναστών στην Κύπρο».