Η κατάσταση της υγείας του οπαδού της ΑΕΚ που έπεσε στην καταπακτή του ΓΣΠ

Η κατάσταση της υγείας του οπαδού της ΑΕΚ που έπεσε στην καταπακτή του ΓΣΠ

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου παραχώρησε μετά τον αγώνα με τον Αχυρώνα/Ονήσιλο για το Κύπελλο και αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του οπαδού της ομάδας που έπεσε στην καταπακτή του ΓΣΠ την περασμένη Κυριακή.

Τι είπε:

«Δεν θα σταθώ στο αγωνιστικό. Οι σκέψεις μας από το βράδυ της περασμένης Κυριακής είναι μαζί με τον άτυχο οπαδό μας. Η κατάσταση του εξακολουθεί να είναι σοβαρή, είναι στην μονάδα εντατικής θεραπείας και οι ευχές μας και η θετική ενέργεια είναι μαζί του.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να καταφέρει να βγει νικητής για να επιστρέψει στο γήπεδο και στο πέταλο του 'ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ'. Ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Είναι σοβαρή η κατάσταση αλλά ευχόμαστε να το ξεπεράσει με την βοήθεια του Θεού».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Π. Ανδρέου: «Είναι στο χέρι μας να βγάλουμε ασπροπρόσωπο τον προπονητή μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει»

Π. Ανδρέου: «Είναι στο χέρι μας να βγάλουμε ασπροπρόσωπο τον προπονητή μας για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει»

Δείτε τι δήλωσε στο ΡΙΚ ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Παναγιώτης Ανδρέου, μετά το τέλος της αποψινής αναμέτρησης στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Πολωνική Ρακόφ, για την 6η αγωνιστική της League Phase του Conference League.