Themasports

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε ανάμεσα σε άλλα, για το θέμα που προέκυψε με την τιμωρία του Άλεφ Μάνγκα από τη FIFA.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ποινή στον Μάνγκα που δεν του επιτρέπει πλέον να αγωνίζεται με την Πάφο: «Όντως αρνητική εξέλιξη, από την άποψη πως μιλάμε για έναν πολύ καλό παίκτη. Υπήρχε από την αρχή αυτό το ρίσκο και γνωρίζαμε για αυτή την κατάσταση. Θεωρούσαμε όμως ότι ήταν απομακρυσμένο σενάριο. Υπάρχουν οι δικλείδες ασφαλείας για να είμαστε καλυμμένοι ως ομάδα. Υπάρχει το δικαίωμα για έφεση και θα παρακολουθήσουμε στενά το θέμα. Προσπαθούμε για όλους τους παίκτες να είμαστε καλυμμένοι με δικλείδες ασφαλείας».

Για το αν θα μείνει στην Κύπρο ή αν θα πάει στη χώρα του: «Θα δούμε και την απόφαση του ιδίου εάν θέλει να προπονείται με την ομάδα μας. Δεν θα του το απαγορεύσουμε. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης αν και θεωρούμε πως υπάρχουν καλοί παίκτες για να αναπληρώσουν το κενό του. Το είδαμε και με τον Απόλλωνα. Ευελπιστούμε όλα να πάνε καλά».

Για το ματς με την Ανόρθωση και το περασμένο με τον Απόλλωνα: «Η νίκη απέναντι σε μία σπουδαία ομάδα δίνει και βαθμούς, αλλά και άλλη ψυχολογία στους παίκτες. Έρχεται επίσης ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ανόρθωση και πρέπει να έχουμε ανάλογη συνέχεια. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα, έτσι ώστε να διεκδικήσουμε ακόμη ένα παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Θα αγωνιστούν με Ανόρθωση οι Μπρούνο και Ικόκο. Δεν έχουμε άλλη απουσία, πέραν από αυτή που προέκυψε με τον Μάνγκα».

Για την παρουσία του κόσμου: «Πάμε πάρα πολύ καλά. Έχουμε τα δύο χιλιάδες διαρκείας που είναι οι σταθεροί φίλοι της ομάδας μας. Ελπίζουμε να έχουμε ανάλογο αριθμό όπως με την Ομόνοια, πέραν των 4,5 χιλιάδων φίλων μας στο γήπεδο».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»-ThemaSports
20/05 @ 11:19

Δημητρίου: «Ξεκίνησαν οι απαιτήσεις να ανεβαίνουν και ήταν το πιο ωραίο κίνητρο το να γράψεις ιστορία για μια πόλη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο ποδοσφαιριστής της Πάφος FC, Μάριος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του κυπέλλου από την ομάδα του.

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα-ThemaSports
20/05 @ 11:06

Θεοχάρους: «Υποσχόμαστε στους επόμενους πανηγυρισμούς να είμαστε πιο σεμνοί» - ΑΙΧΜΕΣ για την έδρα

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Γενικός Διευθυντής της Κυπελλούχου Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, ο οποίος μίλησε για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και για την «επόμενη μέρα».

«Πρωταθλήτρια» στην επικοινωνία η Άλια Σπυροπούλου! -ThemaSports
20/05 @ 09:05

«Πρωταθλήτρια» στην επικοινωνία η Άλια Σπυροπούλου!

Δεν χορταίνουν στην Πάφο και απολαμβάνουν δεόντως τις στιγμές χαράς που τους προκάλεσε η κατάκτηση του κυπέλλου κόκα-κόλα. Συμβαίνει αυτό, γιατί πρόκειται για μια ομάδα που για πρώτη φορά ζει τον… πυρετό της δόξας και της καταξίωσης.

Έκαμε την διαφορά… έβαλε και δυο γκολάρες ο Πέπε! -ThemaSports
20/05 @ 08:37

Έκαμε την διαφορά… έβαλε και δυο γκολάρες ο Πέπε!

O Βλατ Nτράγκομιρ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίχτης του τελικού. Έβαλε το δεύτερο γκολ ο Ρουμάνος χαφ, το οποίο έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Πάφου στον τελικό με την Ομόνοια.

Μαζί με το κύπελλο -ThemaSports
19/05 @ 19:40

Μαζί με το κύπελλο

Ομαδική φωτογράφηση με το κύπελλο είχαν άπαντες στην Πάφο

Μήνυμα Γκολντάρ-ThemaSports
19/05 @ 18:48

Μήνυμα Γκολντάρ

Ανάρτηση στα σοσιαλ μίντια από τον αμυντικό της Πάφου

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ