Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο βρίσκεται ο οπαδός της ΑΕΚ που έπεσε από την καταπακτή του ΓΣΠ στο ματς κόντρα στην Ομόνοια ενώ ο Γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης επισήμανε πως ψάχνουν τρόπους για να μειωθεί ο κίνδυνος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο φίλος της ομάδας της Λάρνακας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και είναι στην εντατική. Το περιστατικό αυτό δεν είναι το πρώτο που συμβαίνει στην καταπακτή του ΓΣΠ, αφού όπως επισήμανε σε δηλώσεις του και ο γενικός διευθυντής του σταδιού Φοίβος Κωνσταντινίδης, υπήρξαν στο παρελθόν άλλα 7-8 περιστατικά.

Παρόμοιο περιστατικό χωρίς όμως τραυματισμό έγινε και με ποδοσφαιριστή της Ζυρίχης σε ευρωπαϊκό αγώνα της ΑΕΚ στο ΓΣΠ όταν ο Μπέντζαμιν Κολόλι σκόραρε και πήγε να πανηγυρίσει όμως έπεσε στην καταπακτή!

Είναι γεγονός πως αρκετοί είναι αυτοί που εξέφρασαν τις ανησυχίες τους εδώ και χρόνια για την καταπακτή του ΓΣΠ με πιο πρόσφατο παράδειγμα την ανακοίνωση των οργανωμένων του ΑΠΟΕΛ τον περασμένο Ιούλιο (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) για το σταντ των οργανωτών που αφαιρέθηκε από τη Νότια. 

Μετά και το νέο άσχημο περιστατικό, ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM επισήμανε πως έγινε σύσκεψη με πολιτικό μηχανικό και μελετούν δύο σενάρια. Το ένα είναι να βρεθεί ένας τρόπος για να μην πατούν στο περιτοίχισμα οι οπαδοί και ο άλλος είναι να προστεθεί ένα υλικό μέσα στην τάφρο για να μην είναι τόσο δυνατή η σύγκρουση σε περίπτωση που πέσει κάποιος.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η άφιξη Γκαγιέγο στον «Αρχάγγελο», η χειραψία με Πετρίδη και οι υπογραφές (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/05 @ 17:33

Η άφιξη Γκαγιέγο στον «Αρχάγγελο», η χειραψία με Πετρίδη και οι υπογραφές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε βίντεο από την άφιξη του Νταβίντ Γκαγιέγο στο προπονητικό και τις υπογραφές των συμβολαίων.

Κάποιους θα «φωνάξει» ο Γκαγιέγο…  -ThemaSports
17/05 @ 18:39

Κάποιους θα «φωνάξει» ο Γκαγιέγο…

Ο Νταβίντ Γκαγιέγο αναλαμβάνει και επίσημα τον ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ: Και επίσημα στην εποχή Γκαγιέγο-ThemaSports
17/05 @ 14:14

ΑΠΟΕΛ: Και επίσημα στην εποχή Γκαγιέγο

Στην εποχή του Νταβίντ Γκαγιέγο μπήκε και επίσημα ο ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Ισπανού προπονητή μέχρι τον Μάιο του 2025.

Κβίλι: «Κλωτσά» το τρελό πακέτο του Άρη; -ThemaSports
17/05 @ 08:04

Κβίλι: «Κλωτσά» το τρελό πακέτο του Άρη;

Το προηγούμενο διήμερο, όλες οι πληροφορίες έλεγαν ότι ο Κβιλιτάια, λέει "ναι" στο κάλεσμα του Άρη και στο «τρελό πακέτο» οικονομικής προσφοράς που του έκανε ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

Ισπανικό μοντέλο-ThemaSports
16/05 @ 22:00

Ισπανικό μοντέλο

Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να μπει σε μία νέα εποχή για πρώτη φορά στην ιστορία του

Γέλια Ντονγκαλά και δυσαρέσκεια Μπεν για τα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π.: «Πως είναι δυνατόν;» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
16/05 @ 09:11

Γέλια Ντονγκαλά και δυσαρέσκεια Μπεν για τα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π.: «Πως είναι δυνατόν;» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, Ντονγκαλά και Μπεν, εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους στα social media για τα βραβεία του ΠΑ.Σ.Π.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ