ΑΕΛ ή αλλού ο Ράφα;
Πριν τρεις εβδομάδες, είχαμε γνωστοποιήσει ότι το όνομα του Ράφα Λόπες, είναι «κυκλωμένο» από τους τεχνικούς υπεύθυνους της ΑΕΛ.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γκουστάβο Σκάρπα τα έχει βρει σκούρα στην Ευρώπη και δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί ούτε στην Premier League και τη Νότιγχαμ, ούτε στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του έχουν δοθεί και στη Βραζιλία τα σενάρια περί επιστροφής του δεν έχουν τέλος.
Ο δημοσιογράφος Γκαμπριέλ Σα αναφέρει ότι ο Σκάρπα βρίσκεται στο στόχαστρο των Ατλέτικο Μινέιρο, Φλαμέγκο, Παλμέιρας και τελευταία της Σάο Πάολο.
Μάλιστα, για την τελευταία ομάδα, ο Σα αναφέρει ότι έχουν ήδη ξεκινήσει τις επαφές για τον παίκτη. Συγκεκριμένα, σημειώνει πως «ο Γκουστάβο Σκάρπα ενδιαφέρει τη Σάο Πάοο και υπάρχουν συζητήσεις στη Σάο Πάολο για να κάνει κάτι. Έχει κινήσει η συζήτηση, αλλά δεν υπάρχει εξέλιξη. Αυτή την εβδομάδα η Ατλέτικο και η Παλμέιρας έδειξαν ενδιαφέρον για τον Σκάρπα. Θα γίνει… δημοπρασία, δεν είναι εύκολο να ανταγωνιστείς αυτές τις ομάδες. Η Σάο Πάολο θέλει να αποκτήσει ένα μεγάλο όνομα και, στα εσωτερικά της ομάδας, ο Σκάρπα θεωρείται ένα όνομα που θα αλλάξει επίπεδο τη μεσαία της γραμμή».
Ο Σκάρπα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό ως δανεικός από τη Νότιγχαμ έως το καλοκαίρι του 2024, με την αγγλική ομάδα να είναι αυτή που έχει τον τελευταίο λόγο για το μέλλον του.
sdna.gr