Ο Οκτάβιους Έλις αυτοπροτάθηκε στον Παναθηναϊκό

Ο Οκτάβιους Έλις αυτοπροτάθηκε στον Παναθηναϊκό

Ο Οκτάβιους Έλις έθεσε εαυτόν υπόψη του Παναθηναϊκού, μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Μπορεί ο Παναθηναϊκός για την ώρα να μην βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ, ωστόσο ο Οκτάβιους Έλις είπε να ρίξει τα... δίχτυα του.

Σχολιάζοντας δημοσίευμα με τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν για τους παίκτες που θέλεο να αποκτήσει το «τριφύλλι», ο Αμερικανός σέντερ έθεσε εαυτόν υπόψη των «πράσινων», μεταξύ σοβαρού και αστείου. «Μπορώ να παίξω ως back up, είμαι έτοιμος, καλέστε με», ανέφερε.



Ο 30χρονος Αμερικανός, που έχει περάσει από Ολυμπιακό και Προμηθέα, αγωνίζεται στη ρωσική Ουράλ. Φέτος έχει 19,8 πόντους, 6,5 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ σε 27,9 λεπτά ανά αγώνα.



 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ πολύ τους προέδρους και τον κόσμο που με ανέχεται»

Μπαρτζώκας: «Ευχαριστώ πολύ τους προέδρους και τον κόσμο που με ανέχεται»

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων,στην εμφάνιση της ομάδας του, στην επιστροφή των τραυματιών αλλά και στους στόχους που θέλει να πετύχει ακόμα με την ομάδα του Ολυμπιακού.