O προπονητής Αλέξης Γαρπόζης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τηναπόλυσή του από τον Οθέλλο Αθηαίνου και για όσα κατάφερε να κάνει στην νεοφώτιστη ομάδα…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά οι σημαντικότερες αναφορές του:

«Ξεκούραση, αξιολόγηση και ανάπαυση. Μετά από την εξέλιξη χρειάζεται λίγος χρόνος, να αξιολογήσεις τη δουλειά που παρέδωσες και έκανες, να αφιερώσεις λόγο στην οικογένεια που σου έλειψε και διάβασμα περιμένοντας νέες προκλήσεις. Να παραιτηθώ δεν παραιτήθηκα, είναι δεδομένο. Μίλησα με τη διοίκηση την επομένη του αγώνα με την ΑΕΛ. Το βράδυ μίλησα λίγο με τον πρόεδρο επειδή είχαμε και ένα περιστατικό με έναν παίκτη μας που ήταν στο νοσοκομείο. Με τον πρόεδρο είπαμε ότι δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν με την ΑΕΛ και είπαμε πως συνεχίζουμε και σκεφτόμαστε τη συνέχεια.

Την επόμενη ημέρα ενημερώθηκα ότι δεν συνεχίζω στην ομάδα. Εμείς κάναμε μια πάρα πολύ νεανική ομάδα, με ταλαντούχους παίκτες με κίνητρα. Προσπαθήσαμε με επιλογές δικές μας για να πετύχουν κάτι στο κυπριακό ποδόσφαιρο και στην καριέρα τους. Νεανικό ήταν και το τεχνικό τιμ προσπαθώντας να έχουμε όσο πιο έτοιμους γίνεται τους παίκτες. Παίρναμε τα εύσημα από όλους τους αντιπάλους και τον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά όχι αυτό που δικαιούμασταν.

Η ομάδα έχει πολλή δουλειά πάνω της, αλλάζαμε σύστημα και παίκτες όποτε χρειαζόταν και η ομάδα είχε υψηλά στάνταρ απόδοση. Λίγο η απειρία και όχι η ατυχία γιατί δεν ασχολούμαι με την τύχη, αλλά και κάποια ατομικά λάθη που μπορούσαν να είναι και ευθύνη του τεχνικού τιμ, δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε.

Όταν έχεις ισορροπία και πειθαρχία και ακολουθείς τις αρχές του ποδοσφαίρου, ήταν θέμα χρόνου να έρχονται νίκες και βαθμοί και να βλέπαμε πως θα αντιδρούσε η ομάδα. Δεν αισθάνομαι πικραμένος, αλλά γεμάτος. Δώσαμε τα πάντα. Αισθάνεσαι ότι προσπαθείς και φτιάχνεις πράγματα και τα αφήνεις στη μέση επειδή κάποιοι αυτό δεν το σέβονται. Έβλεπες τον Οθέλλο να παλεύει σε όλα τα παιχνίδια…».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΑΚΚΑΣ: «Δεν είναι ντροπή που πέφτουμε κατηγορία, σημασία έχει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας»-ThemaSports
12/05 @ 21:26

ΣΑΚΚΑΣ: «Δεν είναι ντροπή που πέφτουμε κατηγορία, σημασία έχει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Αλφαμέγα» μετά το τέλος του αγώνα Απόλλων-Οθέλλος, ο προπονητής της ομάδας της Αθηαίνου, Κώστας Σακκάς.

ΣΑΚΚΑΣ: «Ήθελα τη νίκη για τους παίκτες κυρίως, γιατί μας παρεξήγησαν και δίκαια την προηγούμενη εβδομάδα»-ThemaSports
29/04 @ 19:11

ΣΑΚΚΑΣ: «Ήθελα τη νίκη για τους παίκτες κυρίως, γιατί μας παρεξήγησαν και δίκαια την προηγούμενη εβδομάδα»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο «Αμμόχωστος» μετά το τέλος του αγώνα Οθέλλος-ΑΕΖ, ο προπονητής της ομάδας της Αθηαίνου, Κώστας Σακκάς.

Η 11άδα του Οθέλλου για το ματς με την ΑΕΖ-ThemaSports
Σακκάς: «Ακούω συνέχεια για μείωση, μπορούμε και με 14 και με 16 ομάδες να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»-ThemaSports
23/04 @ 12:15

Σακκάς: «Ακούω συνέχεια για μείωση, μπορούμε και με 14 και με 16 ομάδες να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο προπονητής του Οθέλλου, Κώστας Σακκάς, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων, για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και για τον τελικό του κυπέλλου.

ΣΑΚΚΑΣ: «Ήθελαν να δείξουν ότι και αυτοί είναι καλοί ποδοσφαιριστές»-ThemaSports
19/04 @ 21:20

ΣΑΚΚΑΣ: «Ήθελαν να δείξουν ότι και αυτοί είναι καλοί ποδοσφαιριστές»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός του Οθέλλου, Κώστας Σακκάς, μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό.

Μπήκε στο 40'… βγήκε στο 70'-ThemaSports
19/04 @ 20:37

Μπήκε στο 40'… βγήκε στο 70'

Ο Μπένσον Αναγκ δεν πήρε φανέλα βασικού κόντρα στον Εθνικό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ