Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 .
Ακολουθήστε μας στο Google news
Χαριτολογώντας, απάντησε αν γνώριζαν οι παίκτες ότι ήταν τα γενέθλιά του και τού έκαναν δώρο, είπε: «Κάποιοι το γνώριζαν κάποιοι όχι, αλλά να αρχίσω ευχόμενος περαστικά στον οπαδό της ΑΕΚ. Πάνω από όλα προέχει η υγεία. Εύχομαι όλα να πάνε καλά…».
Για το γεγονός ότι πήρε επιτέλους μία νίκη απέναντι σε μεγάλη ομάδα: «Είναι αυτό που λέγαμε ότι ακόμη και στις νίκες που κάναμε είχε πολλά περιθώρια βελτίωσης η ομάδα μας και παίκτες με ποιότητα. Και παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής και χθες μπήκαν και τα πήγαν πολύ καλά. Κερδίσαμε την πιο φορμαρισμένη ομάδα. Έχουμε τις δυνατότητες, λειτουργεί πολύ θετικά η νίκη και από άποψη ψυχολογίας και είναι άδικο να ακυρώνουμε ό,τι έχει πετύχει αυτή η ομάδα μετά από ένα ατυχές αποτέλεσμα. Δεν θα υπάρξουν εύκολα ματς, είναι πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο το πρωτάθλημα».
«Οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν υπομονή και πίστη, μακάρι να ήταν εύκολα τα παιχνίδια. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται επιμονή και επιμονή. Έχουμε μπροστά μας έναν μεγάλο μαραθώνιο, οπότε κάθε φίλαθλος, κάθε ομάδας πρέπει να στηρίζει την ομάδα του. Ευχαριστούμε τους περίπου 800 που ήρθαν και στήριξαν την ομάδα», και πρόσθεσε μιλώντας κολακευτικά για τον κόσμο της ΑΕΛ και του Απόλλωνα: «Να δώσω δύο παραδείγματα. Το εντός έδρας απέναντι στην ΑΕΛ που κερδίσαμε και χθες, είδαμε τον κόσμο των αντίπαλων ομάδων να μένει στο γήπεδο, να χειροκροτά και να στηρίζει την ομάδα του. Αυτά είναι τα καλύτερα παραδείγματα οπαδών».
«Σίγουρα μας ενόχλησαν τα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά ας μην ξεχνάμε ποιους αντιπάλους είχαμε απέναντί μας. Την ΑΕΚ (0-0) και την Ομόνοια (0-2). Τις περισσότερες ευκαιρίες που δημιουργήσαμε χθες τις κάναμε γκολ. Θα αγωνιστούμε πολλές φορές απέναντι σε αυτές τις ομάδες και μόνο με σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε τους στόχους που θέσαμε από νωρίς. Θεωρώ ότι λίγο ο εγωισμός, η απογοήτευση και το πείσμα ότι αυτή η ομάδα είναι πολύ πιο καλή από αυτό που έδειξε στο γήπεδο, οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Διότι δεν είμασταν άσχημοι στα προηγούμενά μας παιχνίδια. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Όποιος πει αυτό, θα διαψευστεί», κατέληξε.
Πραγματοποιώντας ένα κακό επιθετικά 2ο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός λύγισε στο φινάλε με 80-72 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και πλέον καλείται την Πέμπτη (01/04) να κάνει το break και να κλειδώσει το Final 4!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/04 @ 13:50
Η Πάφος FC δημοσίευσε βίντεο με το επίσημο ντοκιμαντέρ της ομάδας για την κατάκτηση του περσινού κυπέλλου, με τον εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, να τονίζει στη δήλωση του, ότι αυτό το τρόπαιο ήταν μόνο η αρχή!
29/04 @ 10:30
Κάνει μικρή «κοιλιά» η Πάφος, λένε οι πιο ειδικοί από μας. Αυτό λένε άλλωστε οι εμφανίσεις της ομάδας του Χουάν Κάρλος Καρσέδο, στα παιχνίδια με τους αιώνιους της Λευκωσίας…
28/04 @ 13:41
Η Πάφος ανακοίνωσε κέρδος 2,6 εκατομμύρια ευρώ, καθώς είχε έσοδα 26 εκ. και έξοδα 23,105 εκ., ενώ σε μάνατζερς πλήρωσε 444 χιλιάδες ευρώ.
28/04 @ 12:08
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, ο οποίος μίλησε για την ήττα της ομάδας του από την Ομόνοια, για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Απόλλωνα, αλλά και για τον «τελικό» με τον Άρη που ίσως κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.
27/04 @ 11:35
Μήνυμα ανασύνταξης από την Πάφο μετά την βαριά ήττα από την Ομόνοια
27/04 @ 09:48
Με μια «περιποιημένη τριάρα» στις αποσκευές της, έφυγε από την Λευκωσία η επίδοξη πρωταθλήτρια Πάφος. Έκπληξη δεν ήταν φυσικά η ήττα από την Ομόνοια, αλλά περισσότερο το «μέγεθος» του σκορ, όπως και η τραγική παρουσία των «γαλάζιων» της Πάφου.
BEST OF THEMASPORTS