Είναι πράγματι απίθανο. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχασε στο «Ολντ Τράφορντ» μόλις 34 φορές σε επίπεδο Premier League, σε 26 χρόνια. Ο αριθμός αυτός «ισοφαρίστηκε» πλέον, σε 16 έτη λιγότερα, με τη Μάντσεστερ Σίτι να υποχρεώνει τη Γιουνάιτεντ σε μία ακόμη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Είναι γνωστό πως από τότε που αποχώρησε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν ήταν ποτέ οι ίδιοι. Δεν είναι κάτι που μάθαμε σήμερα, δεν είναι κάτι που διαπιστώσαμε μετά το τελικό 3-0 της Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της συμπολίτισσάς της.

Σε μερικά πράγματα όμως, οι αριθμοί «μιλούν» από μόνοι τους. Και αυτό συμβαίνει μερικά λεπτά μετά το φινάλε του ντέρμπι του Μάντσεστερ, στην 10η αγωνιστική της Premier League, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να φτάνει τις 34 ήττες στο  «Ολντ Τράφορντ», σε επίπεδο πρωταθλήματος, σε διάστημα 10αετίας.

Ο αριθμός φαντάζει μεγάλος, αλλά γίνεται ακόμη πιο… αρνητικός, αν αναλογιστεί κανείς πως τόσα ακριβώς παιχνίδια έχασε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, σε 26 χρόνια στην τεχνική της ηγεσία.

Πρακτικά, ο «θρυλικός» προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έδωσε 405 ματς πρωταθλήματος στην αγαπημένη του έδρα και έχασε τα 34. Από το 2013 και έπειτα, όταν και αποχώρησε, η ομάδα του έχει δώσει 196 ματς στο «Ολντ Τράφορντ». Και αισίως, οι ήττες… ισοφαρίστηκαν, με 16 χρόνια λιγότερα!

England365.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Κλοπ βοηθά και στη νέα εποχή της Λίβερπουλ: «Μου έδωσε όσες συμβουλές μπορούσε»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/07 @ 16:06

Ο Κλοπ βοηθά και στη νέα εποχή της Λίβερπουλ: «Μου έδωσε όσες συμβουλές μπορούσε»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιούργκεν Κλοπ το είχε ξεκαθαρίσει πως θα βρισκόταν στο πλευρό του Άρνε Σλοτ και θα βοηθούσε με κάθε τρόπο τη Λίβερπουλ αν του το ζητούσε. Και τώρα, ο νέος προπονητής της ομάδας αποκάλυψε ότι ο προκάτοχός του, έχει προσφέρει κάθε πιθανή κι απίθανη συμβουλή για να τον βοηθήσει.

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Τιάγκο Αλκάνταρα-ThemaSports
07/07 @ 20:19

Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Τιάγκο Αλκάνταρα

Άδοξο τέλος στην καριέρα του Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος πήρε την απόφαση να «κρεμάσει τα παπούτσια» του σε ηλικία 33 ετών, μετά από τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια.

Μπαρτσελόνα: Ο Μουρίνιο θέλει τον Φάτι στη Φενέρμπαχτσε-ThemaSports
07/07 @ 13:00

Μπαρτσελόνα: Ο Μουρίνιο θέλει τον Φάτι στη Φενέρμπαχτσε

Ο Ζοζέ Μουρίνιο θέλει να ενισχύσει την επιθετική γραμμή της Φενέρμπαχτσε κι ένα από τα ονόματα που φιγουράρουν στη λίστα του είναι ο Άνσου Φάτι, σύμφωνα με τη MARCA

Τραγικός Λέμαν για το ροζ μαλλί του Άντριχ: «Μπορεί να νιώθει γυναίκα»-ThemaSports
07/07 @ 11:35

Τραγικός Λέμαν για το ροζ μαλλί του Άντριχ: «Μπορεί να νιώθει γυναίκα»

Ο Γενς Λέμαν έκανε ένα τουλάχιστον… οπισθοδρομικό σχόλιο για το ροζ μαλλί του Ρόμπερτ Άντριχ

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ