Όσα δήλωσε ο τεχνικός της Πάφος FC, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, μετά τη νίκη της ομάδας του με 0-3 κόνρα στον Απόλλωνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Θέλαμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, πιέσαμε από πίσω, ήρθε το πρώτο γκολ. Σίγουρα μετά την αποβολή του Απόλλωνα έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα για έμας. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να μην αφήσουμε τον Απόλλωνα να βγει μπροστά να κάνει ευκαιρίες και τα καταφέραμε. Οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή βοήθησαν. Είμαι χαρούμενος για τον Ζάιρο τον αρχηγό μας που ήταν πολύ καλός έκανε αυτό που έπρεπε και βοήθησε την ομάδα»
Για την διαφορετική εικόνα που είχε η ομάδα σε σχέση με το ματς με Ομόνοια: «Ήταν διαφορετικά, δεχτήκαμε τα δυο γρήγορα γκολ. Δείξαμε όμως μέσα στην εβδομάδα ότι έχουμε την νοοτροπία και την ποιότητα και καταφέραμε να κερδίσουμε τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Ομόνοιας ήταν πιο συμπαγής σε εκείνο το ματς»
Πραγματοποιώντας ένα κακό επιθετικά 2ο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός λύγισε στο φινάλε με 80-72 από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και πλέον καλείται την Πέμπτη (01/04) να κάνει το break και να κλειδώσει το Final 4!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/04 @ 13:50
Η Πάφος FC δημοσίευσε βίντεο με το επίσημο ντοκιμαντέρ της ομάδας για την κατάκτηση του περσινού κυπέλλου, με τον εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, Ρομάν Ντουμπόφ, να τονίζει στη δήλωση του, ότι αυτό το τρόπαιο ήταν μόνο η αρχή!
29/04 @ 10:30
Κάνει μικρή «κοιλιά» η Πάφος, λένε οι πιο ειδικοί από μας. Αυτό λένε άλλωστε οι εμφανίσεις της ομάδας του Χουάν Κάρλος Καρσέδο, στα παιχνίδια με τους αιώνιους της Λευκωσίας…
28/04 @ 13:41
Η Πάφος ανακοίνωσε κέρδος 2,6 εκατομμύρια ευρώ, καθώς είχε έσοδα 26 εκ. και έξοδα 23,105 εκ., ενώ σε μάνατζερς πλήρωσε 444 χιλιάδες ευρώ.
28/04 @ 12:08
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, ο οποίος μίλησε για την ήττα της ομάδας του από την Ομόνοια, για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου με τον Απόλλωνα, αλλά και για τον «τελικό» με τον Άρη που ίσως κρίνει τον φετινό πρωταθλητή.
27/04 @ 11:35
Μήνυμα ανασύνταξης από την Πάφο μετά την βαριά ήττα από την Ομόνοια
27/04 @ 09:48
Με μια «περιποιημένη τριάρα» στις αποσκευές της, έφυγε από την Λευκωσία η επίδοξη πρωταθλήτρια Πάφος. Έκπληξη δεν ήταν φυσικά η ήττα από την Ομόνοια, αλλά περισσότερο το «μέγεθος» του σκορ, όπως και η τραγική παρουσία των «γαλάζιων» της Πάφου.
BEST OF THEMASPORTS