Όσα δήλωσε ο τεχνικός της Πάφος FC, Χουάν Κάρλος Καρσέδο, μετά τη νίκη της ομάδας του με 0-3 κόνρα στον Απόλλωνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Θέλαμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι, πιέσαμε από πίσω, ήρθε το πρώτο γκολ. Σίγουρα μετά την αποβολή του Απόλλωνα έγιναν πιο εύκολα τα πράγματα για έμας. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε να μην αφήσουμε τον Απόλλωνα να βγει μπροστά να κάνει ευκαιρίες και τα καταφέραμε. Οι παίκτες που μπήκαν αλλαγή βοήθησαν. Είμαι χαρούμενος για τον Ζάιρο τον αρχηγό μας που ήταν πολύ καλός έκανε αυτό που έπρεπε και βοήθησε την ομάδα»
Για την διαφορετική εικόνα που είχε η ομάδα σε σχέση με το ματς με Ομόνοια: «Ήταν διαφορετικά, δεχτήκαμε τα δυο γρήγορα γκολ. Δείξαμε όμως μέσα στην εβδομάδα ότι έχουμε την νοοτροπία και την ποιότητα και καταφέραμε να κερδίσουμε τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Ομόνοιας ήταν πιο συμπαγής σε εκείνο το ματς»
Στις ρεβάνς θα κυνηγήσουν προκρίσεις οι κυπριακές ομάδες, με τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/07 @ 13:32
Η Πάφος έχει απέναντι της μια ποιοτική ομάδα, αλλά μπορεί να πάρει την πρόκριση.
27/07 @ 20:05
Στο τελευταίο λεπτό της... 10λεπτης καθυστέρησης, η Πάφος δέχθηκε την ψυχρολουσία από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και έχασε το πλεονέκτημα που κρατούσε στα χέρια της ενόψει του επαναληπτικού.
26/07 @ 16:42
Διαιτητική ομάδα από την Ρουμανία επέλεξε η UEFA να διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα του 2ου προκριματικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Maccabi Tel Aviv και Πάφος FC.
26/07 @ 10:03
Σύμφωνα με πληροφορίες η Πάφος FC ενδιαφέρεται για τον 18χρονο Pedro Gabriel (Pedrinho) o οποίος ανήκει στην Grêmio.
25/07 @ 18:56
Η Πάφος με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι θα δημιουργήσει στα γραφεία της ομάδας, αίθουσα αφιερωμένη στην ποδοσφαιρική ιστορία της πόλης.
25/07 @ 12:10
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΚΟΑ, ενημερώνει ότι η Δημόσια Διαβούλευση για το «Στέλιος Κυριακίδης» που ήταν για σήμερα Παρασκευή 25 Ιουλίου στην Πάφο, αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί πιθανότητα την επόμενη Παρασκευή (01/08).
BEST OF THEMASPORTS