ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Να... αποφύγει το αρνητικό ρεκόρ στο κάστρο της - Από το 2016-17 έχει να συμβεί

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Να... αποφύγει το αρνητικό ρεκόρ στο κάστρο της - Από το 2016-17 έχει να συμβεί

Κόντρα στην ΑΕΖ η Ανόρθωση κατέγραψε στην έδρα της 4ο σερί εντός έδρας ματς χωρίς νίκη. Στις 10/11 οι κυανόλευκοι καλούνται να νικήσουν την Ομόνοια.

Σε αντίθετη περίπτωση θα καταγραφεί η χειρότερη επίδοση της επταετίας. Την σεζόν 2016/17 η Ανόρθωση είχε καταγράψει πέντε σερί ματς χωρίς νίκη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» σε πρώτη φάση πρωταθλήματος (καθώς την σεζόν 2020/21 δεν νίκησε στα 5 τελευταία ματς των πλέι οφ).

Η γκέλα με την ΑΕΖ (1-1) ήταν το τέταρτο σερί παιχνίδι στο «Α. Παπαδόπουλος» στο οποίο η ομάδα της Αμμοχώστου δεν κέρδισε και στην περίπτωση που το αρνητικό σερί επεκταθεί σε πέμπτο ματς (το επόμενο εντός έδρας είναι με Ομόνοια στις 10/11) τότε θα καταγράψει τη χειρότερή της επίδοση τα τελευταία επτά χρόνια.

Τότε καταγράφηκαν 5 σερί ισοπαλίες κόντρα σε Νέα Σαλαμίνα 0-0, ΑΕΖ 2-2, ΑΠΟΕΛ 0-0, ΑΕΛ 0-0, Ερμή 2-2, ενώ στο... έκτο έσπασε το αρνητικό σερί με νίκη 3-0 επί της Δόξας στην 10η αγωνιστική.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τρέλα Κωστούλα: Μπήκε στο 77' και με ανάποδο ψαλίδι στο 91' ισοφάρισε για την Μπράιτον! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρέλα Κωστούλα: Μπήκε στο 77' και με ανάποδο ψαλίδι στο 91' ισοφάρισε για την Μπράιτον! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μπάμπης Κωστούλας μπήκε αλλαγή στο 77' και με τρελό ανάποδο ψαλίδι στο 91' ισοφάρισε για την Μπράιτον!