ThemasportsΜε κεκτημένη ταχύτητα από τα τέσσερα σερί τρίποντα ο ΑΠΟΕΛ, αντιμετωπίζει απόψε (19:00) την Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης» και είναι πανέτοιμος για το 5/5 με τον Χοσέ Ντομίνγκεζ στον πάγκο και τον (τιμωρημένο) Ρικάρντο Σα Πίντο στην... εξέδρα, προκειμένου να πατήσει κορυφή και να περιμένει με άνεση τα αποτελέσματα των υπόλοιπων διεκδικητών του τίτλου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι «γαλαζοκίτρινοι» είναι το απόλυτο φαβορί απέναντι σε μία ομάδα που... παραπαίει παρά τη νέα αλλαγή προπονητή, η οποία μάλιστα αποκλείστηκε στο κύπελλο την περασμένη Τετάρτη (25/10) με συντριβή από τον Ολυμπιακό που βρίσκεται στη Β΄ κατηγορία και δεν δείχνει να συνέρχεται.
Όμως αυτά τα ματς κρύβουν «παγίδες», γι΄ αυτό και ο Ρικάρντο Σα Πίντο στις τελευταίες προπονήσεις φρόντισε να το επισημάνει στους παίκτες του, για να αντιμετωπίσουν το ματς με μεγάλη προσοχή, σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο, θυμίζοντας τους το... κάζο της Ομόνοιας στο ίδιο γήπεδο τη 2η αγωνιστική.
Ο Πορτογάλος τεχνικός κατέστρωσε το πλάνο του έχοντας τρεις σημαντικές απουσίες, τους τιμωρημένους Πέτροβιτς, Κοσταντίνοφ, καθώς και τον τραυματία Γουίλσον, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή των Ντβάλι και Σούσιτς.
Πιθανή ενδεκάδα:
Μπέλετς, Τσεπάκ, Κρέσπο, Καραμανώλης, Γέφτε, Ντάλσιο, Ντογκαλά, Σαρφό, Γαβριήλ, Βιγιαφάνες, Μαρκίνιος.
Σύντομα ο Ανθούλης Μυλωνάς, αποχωρεί από την θέση του γενικού διευθυντή της ΚΟΠ. Εδώ και μερικές μέρες, κυκλοφορεί το όνομα του Θύμιου Αγαθοκλέους, ότι είναι υποψήφιος για την διαδοχή του.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/11 @ 17:31
Ο Κώστας Σταφυλίδης παρέλαβε το βραβεία του, αφού είχε αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης του ΑΠΟΕΛ για τους μήνες Αύγουστο - Σεπτέμβριο.
10/11 @ 18:00
Ο παλαίμαχος και αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, Νίκος Παντζιαράς, μίλησε στον Supersport 104 .
10/11 @ 12:28
Ο ΑΠΟΕΛ με επίσημη ανακοίνωση του ενημέρωσε για το ότι κατήγγειλε τον πρόεδρο της Κυπριακής Αρχής Αντί-ντόπινγκ.
10/11 @ 08:28
Πανηγύρισαν λίγο παραπάνω την… γλυκιά ισοπαλία που σφράγισε το αιώνιο ντέρμπι στον ΑΠΟΕΛ. Δεν ξαφνιάζει το εν λόγω γεγονός, επειδή το χτύπημα του Διαμαντάκου που έσωσε τον βαθμό, ήταν σε νεκρό χρόνο…
09/11 @ 22:22
Δείτε την ανάρτηση από τον εκπρόσωπο τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριο Πετεβίνο για τον έλεγχο doping στο ΓΣΠ μετά το ντέρμπι.
09/11 @ 21:15
Διαβάστε τι είπε ο Δημήτρης Διαμαντάκος για το γκολ που πέτυχε στο ντέρμπι με την Ομόνοια, στο 90+8 και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
BEST OF THEMASPORTS