Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από δέκα μήνες ο Νόιερ!

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από δέκα μήνες ο Νόιερ!

Μία πολύ σημαντική, αν όχι την πιο σημαντική, θα έχει στο παιχνίδι με την Ντάρμσταντ (28/10) η Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί θα έχουν ξανά στη διάθεσή τους τον Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, έπειτα από δέκα μήνες απουσίας.

Ο Γερμανός τερματοφύλακας είχε μείνει εκτός δράσης για το εν λόγω χρονικό διάστημα λόγω ενός πολύ σοβαρού τραυματισμού, καθώς είχε σπάσει το πόδι του κατά τη διάρκεια των διακοπών του, κάνοντας σκι. Μάλιστα, τα extreme sports είναι απαγορευτικά προς τους ποδοσφαιριστές, με τους πρωταθλητές να επιβάλουν και βαρύ πρόστιμο στον διεθνή γκολκίπερ.

Πλέον, ο Τόμας Τούχελ θα έχει έναν πονοκέφαλο λιγότερο, μιας και τόσο ο Ζόμερ, όσο και ο Ούλραϊχ, δεν μπόρεσαν -σε καμία περίπτωση- να καλύψουν το μεγάλο κενό του Νόιερ στην εστία.

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΕΚ με σπασμένα φρένα και σούπερ Γιόβιτς

ΑΕΚ με σπασμένα φρένα και σούπερ Γιόβιτς

Με τον Λούκα Γιόβιτς να είναι και πάλι ο πρωταγωνιστής και να φτάνει τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ επικράτησε άνετα 3-1 του Ατρομήτου και έκλεισε ιδανικά τον πρώτο γύρο!