Προπονητής Αμπερντίν: «Ο διαιτητής κλώτσησε την πόρτα των αποδυτηρίων - Ίσως κατάλαβε τα λάθη του»

Προπονητής Αμπερντίν: «Ο διαιτητής κλώτσησε την πόρτα των αποδυτηρίων - Ίσως κατάλαβε τα λάθη του»

Για την ήττα της Αμπερντίν από τον ΠΑΟΚ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Αμπερντίν, Μπάρι Ρόμπσον.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του αδικήθηκε τη διαιτησία του Γκίσχαμερ, ενώ ανέφερε πως ο ρέφερι της αναμέτρησης κλώτσησε την πόρτα των αποδυτηρίων αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, κάτι που ίσως σημαίνει πως κατάλαβε τα λάθη του.

Υπενθυμίζεται πως οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι σε μαρκάρισμα ου Βιεϊρίνια στον Μακένζι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόμπσον:

«Το έκαναν το λάθος πάλι εναντίον μας οι διαιτητές. Έκαναν λάθος για άλλη μια φορά και πόσες φορές μας συνέβη αυτό αυτή τη σεζόν. Είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρουμε από εδώ, είμαστε όμως σε μια ίδια κατάσταση σε ότι αφορά την διαιτησία. Μας έχει συμβεί στο παρελθόν, δεν ξέρω γιατί δεν έχει ελεγχθεί η φάση αυτή (σ.σ του Βιεϊρίνια με τον Μακένζι).

Αυτό που γνωρίζω ότι είναι ο διαιτητής όταν τελείωσε το ματς, μπήκε και κλώτσησε την πόρτα των αποδυτηρίων πριν μπει μέσα. Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάποια ένδειξη ότι πιστεύει ότι έκανε λάθη. Αλλά μας κοστίζουν και πάλι οι αποφάσεις των διαιτητών».

Sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το απόλυτο... δίμηνο (;) τουρνουά: Επανάσταση και μουντιαλικό όραμα για το δικαίωμα στο όνειρο στο τραπέζι της FIFA!

Το απόλυτο... δίμηνο (;) τουρνουά: Επανάσταση και μουντιαλικό όραμα για το δικαίωμα στο όνειρο στο τραπέζι της FIFA!

Το πρώτο Μουντιάλ με το νέο format των 48 ομάδων εξελίσσεται κατά γενική ομολογία με θετικά δείγματα γραφής και η επιτυχία του μέχρι το τέλος, ίσως είναι αιτία να περάσει σχετικά σύντομα στην ιστορία, αφού στο όνομα της ίσης ευκαιρίας στο όνειρο της συμμετοχής και της ισχυροποίησης των αδύναμων, εξετάζεται το ενδεχόμενο διεξαγωγής διοργάνωσης με 64 (!) ομάδες.

BEST OF THEMASPORTS