«Σε παρακολουθούμε», είπε άνθρωπος της Παρί Σεν Ζερμέν στον Μουζακίτη!
Στο Τορίνο, στη βράβευση του Golden Boy Web 2025, ο Λουίς Κάμπος πλησίασε τον Χρήστο Μουζακίτη, τον συνεχάρη και του είπε πως η Παρί Σεν Ζερμέν παρακολουθεί την πρόοδό του.


Η Ιντερ ανανέωσε το καλοκαίρι το συμβόλαιο της για τρία επιπλέον χρόνια, έως το καλοκαίρι του 2028, με τον Μπαστόνι, καθώς είναι βασική επιλογή του Σιμόνε Ιντζάγκι για την αμυντική γραμμή των «νερατζούρι».
Σύμφωνα πάντως με ιταλικά ΜΜΕ Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι επιμένουν και προσέγγισαν ξανά την ομάδα του Μιλάνου για τον 24χρονο Ιταλό διεθνή αμυντικό, αλλά η διοίκηση δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει, όπως επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του.
Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι δύο αγγλικές ομάδες επιμένουν για τον Ιταλό άσο και πρόκειται να προτείνουν πάνω από 60 εκατ. ευρώ για να τον πάρουν κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.
sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις