Η Stoiximan Super League εκανε γνωστές τις κλήσεις σε απολογία για την 8η αγωνιστική, με τον Παναθηναϊκό να μην συμπεριλαμβάνεται σε αυτές. Με τι κινδυνεύει ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Την Πέμπτη (26/10) στις 10:30 το πρωί θα κληθεί να απολογηθεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που διακόπηκε μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ ύστερα από ρίψη κροτίδας.

Από την άλλη, δεν υπάρχει κανένα απολύτως κατηγορητήριο για τους "πράσινους".

Από τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και του ΚΑΠ με τις οποίες παραπέμπεται να δικαστεί ο Ολυμπιακός, απειλείται με απώλεια αγώνα στα χαρτιά με 0-3, ποινή έδρας κεκλεισμένων των θυρών 2-4 αγωνιστικών, αφαίρεση ενός βαθμού και βαρύ πρόστιμο, που μπορεί να φτάσει σε εξαψήφια επίπεδα.

Το κατηγορητήριο για τον Ολυμπιακό αναφέρει:

"Βάσει των αναφερομένων στο από 22/10/2023 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 22/10/2023 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθ. πρωτ. 1003/2/114/1/6-ξδ από 23-10-2023 Έκθεση της Αστυνομίας" στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’, 2 περ. α’, β’ ιι, 3 περ. Ι α’, ε’, ΙΙ περ.β, ΙΙΙ, 4 περ. α’ , παρ.6 περ. β, δ, στ, του Π.Κ. της ΕΠΟ και 21 παρ.3 περ. ΙΙ του ΚΑΠ.

Επιπλέον, κλήθηκαν σε απολογία ΑΕΚ, Άρης, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, ΠΑΟΚ, Λαμία και ο αναλυτής του ΠΑΣ Γιάννινα, Δημήτρης Διαμάντης.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τις κλήσεις.

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από τον Λανουά: «Κανένα πέναλτι για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό»!-ThemaSports
07/10 @ 19:16

Η ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από τον Λανουά: «Κανένα πέναλτι για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό»!

Ο αρχιδιαιτητής Στεφάν Λανουά στο βίντεο με τις αμφισβητούμενες φάσεις της 7ης αγωνιστικής δικαιώνει τους διαιτητές σε Αγρίνιο και ΟΑΚΑ, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν πέναλτι για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό!

«Κεραυνοί» Μακελελέ για Αστέρα: «Μου είπαν να μην παίξει ο Μπιλέ, γιατί δεν υπογράφει! Δεν θα μου πουν ποιος θα παίξει και ποιος όχι!»-ThemaSports
07/10 @ 19:09

«Κεραυνοί» Μακελελέ για Αστέρα: «Μου είπαν να μην παίξει ο Μπιλέ, γιατί δεν υπογράφει! Δεν θα μου πουν ποιος θα παίξει και ποιος όχι!»

«Καταπέλτης» ήταν ο Κλοντ Μακελελέ σε συνέντευξη που παραχώρησε, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από τον Αστέρα AKTOR. Ο ίδιος τόνισε πως υπήρχε παρέμβαση στο έργο του και αυτό οδήγησε στην απομάκρυνσή του.

Γιοβάνοβιτς: «Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι αντιμετωπίζουμε ένα απλό παιχνίδι - Μεγάλη η απώλεια του Φώτη»-ThemaSports
07/10 @ 17:50

Γιοβάνοβιτς: «Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι αντιμετωπίζουμε ένα απλό παιχνίδι - Μεγάλη η απώλεια του Φώτη»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε ότι το ματς της Εθνικής με την Αγγλία δεν είναι ένα απλό παιχνίδι, εξέφρασε, ωστόσο, την πίστη του για θετικό αποτέλεσμα. Τι είπε για απουσία Ιωαννίδη και τους… πιτσιρικάδες!

Η απάντηση ενός μεγάλου διαιτητή για το χέρι του Ρέτσου στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Εκτός της επαφής υπάρχει...»-ThemaSports
07/10 @ 17:16

Η απάντηση ενός μεγάλου διαιτητή για το χέρι του Ρέτσου στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: «Εκτός της επαφής υπάρχει...»

Αρκετή «σκόνη» έχει σηκώσει το χέρι του Ρέτσου, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός την Κυριακή (6/10). Στην εν λόγω φάση, λοιπόν, εκτός της επαφής τίθεται και το ζήτημα της κοντινής απόστασης και ο Χάουαρντ Γουέμπ έδωσε την απάντησή του για το τι ισχύει.

Νοκ-άουτ για ένα μήνα ο Ιωαννίδης: Ποια παιχνίδια χάνει-ThemaSports
07/10 @ 15:33

Νοκ-άουτ για ένα μήνα ο Ιωαννίδης: Ποια παιχνίδια χάνει

Πλήγμα στον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα, καθώς ο Φώτης Ιωαννίδης θα παραμείνει εκτός δράσης για ένα μήνα, χάνοντας τα παιχνίδια του Nations League, αλλά και τα ματς με Άρη και Τσέλσι.

Τέλος ο Μακελελέ πριν καν κλείσει έναν μήνα στον Αστέρα Τρίπολης!-ThemaSports
07/10 @ 14:33

Τέλος ο Μακελελέ πριν καν κλείσει έναν μήνα στον Αστέρα Τρίπολης!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης θα αποτελέσει ο Κλοντ Μακελελέ, παρά το γεγονός ότι οι Αρκάδες επικράτησαν της Athens Kallithea.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ