Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για τη διακοπή του ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» και ανέφερε πως ο γιατρός του αγώνα διαπίστωσε πως «η κλινική εικόνα του Χουάνκαρ ήταν ικανοποιητική».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε οριστική διακοπή οδηγήθηκε το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (σε ένα χρονικό σημείο που ήταν ισόπαλο 1-1) και πλέον για την τύχη του θα αποφανθούν τα αρμόδια αθλητικά δικαστικά όργανα.

Με αφορμή τη διακομιδή του Χουάνκαρ στο νοσοκομείο «Υγεία», μετά από κροτίδα που έσκασε δίπλα του. «Αυτό που έγραψε ο γιατρός του αγώνα είναι πως κατά τη γνώμη του μετά από εξέτασή του μία ώρα μετά από το συμβάν, η κλινική εικόνα του παίκτη ήταν ικανοποιητική. Από εκεί και πέρα δεν ήταν ο ίδιος έτοιμος, επειδή δεν έχει στο γήπεδο εργαστήριο για να κάνει περαιτέρω εξετάσεις, να πει αν παίκτης ήταν fit ή no fit (σ.σ. διαθέσιμος ή όχι).

Σύμφωνα με τον κανονισμό θα έπρεπε να τον εξετάσουν ξανά. Ο γιατρός δεν μπορεί να το πει με ακρίβεια, δεν έχουμε μηχανήματα στα γήπεδά μας. Ακούστηκε ένας κρότος και υπήρχαν παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που έκαναν προθέρμανση, μόνο ένας ποδοσφαιριστής φάνηκε πως έχει ευαισθησία στα αυτιά του, χωρίς να τον έχει ακουμπήσει κροτίδα. Από τον κρότο είπε πως ζαλίζεται και δεν μπορεί να σηκωθεί. Φεύγοντας τον είδαμε να φοράει και κολάρο, αυτά είναι παραμύθια που έχουμε καιρό να δούμε.


Να θυμίσω παιχνίδια του Ολυμπιακού στην Λεωφόρο, υπήρχαν πανω από 40-50 ατομα, ποινικοί, με σουγιαδες να ρίχνουν αυτοσχέδιες βόμβες. Εμείς παίξαμε το παιχνιδι και δεν δημιουργήσαμε κανένα θέμα. Ο Φινμπόγκασον κάηκε το πόδι του, εδώ σήμερα οι γιατροί δεν έχουν καταγράψει επίσημα καμία βλάβη. Σύμφωνα με το γιατρό η κλινική εικόνα ήταν ικανοποιητική, ο Παναθηναικός ήθελε να τον πάει στο νοσοκομειο και ο παίκτης το ιδιο. Στο ματς Παναθηναϊκού και ΑΕΚ είδαμε τι εγινε. Από εδώ και πέρα όταν ακούγεται κροτιδα θα λέει ο καθένας ότι ζαλίζεται. Αντί να κάνουμε ένα βήμα μπροστά κάνουμε δέκα πίσω. Αν ήμουν τη θέση του προέδρου του Παναθηναικού οι οδηγιες θα θα ήταν ξεκαθαρες, να παιχτει το ματς στο γηπεδο», σχολίασε αρχικά.

Gazzetta.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ύμνος για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ καλύτερος κι από το αυθεντικό Ζάρι: «Κι ας μη βάζει γκολ ο Σαματά-τα-τα»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
21/05 @ 22:43

Ύμνος για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ καλύτερος κι από το αυθεντικό Ζάρι: «Κι ας μη βάζει γκολ ο Σαματά-τα-τα»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το νέο χιτ του καλοκαιριού για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ βρέθηκε και είναι μία διασκευή από το τραγούδι της Μαρίνας Σάτι που εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision.

Το ευρωπαϊκό μονοπάτι για τον Κυπελλούχο Ελλάδας είναι στρωμένο με... «αγκάθια»!-ThemaSports
21/05 @ 22:19

Το ευρωπαϊκό μονοπάτι για τον Κυπελλούχο Ελλάδας είναι στρωμένο με... «αγκάθια»!

Ο φετινός Κυπελλούχος Ελλάδας (Παναθηναϊκός ή Άρης) θα πρέπει να ανέβουν ένα βουνό, αν θέλουν να παίξουν την σεζόν στο League stage είτε του Europa είτε του Conference League.

Πρωταθλήτρια ΚΑΙ η Κ15 του ΠΑΟΚ, λύγισε στον τελικό τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
21/05 @ 20:45

Πρωταθλήτρια ΚΑΙ η Κ15 του ΠΑΟΚ, λύγισε στον τελικό τον Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάρη σε γκολ του Τοπαλίδη στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ λύγισε 1-0 τον Ολυμπιακό και κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στην Κ15.

Απάτες με εισιτήρια του τελικού Conference και του Final-4!-ThemaSports
21/05 @ 20:32

Απάτες με εισιτήρια του τελικού Conference και του Final-4!

Με επίσημη ανακοίνωση ΕΛ.ΑΣ εφιστά την προσοχή με απάτες που υπάρχουν κυρίως στο διαδίκτυο για τα εισιτήρια του τελικού του Conference League και του Final-4.

«Δεξιός μπακ με χαρακτηριστικά εξτρέμ»: Έτσι… παρουσιάζει το Football Manager τον Κοστίνια του Ολυμπιακού!-ThemaSports
21/05 @ 21:28

«Δεξιός μπακ με χαρακτηριστικά εξτρέμ»: Έτσι… παρουσιάζει το Football Manager τον Κοστίνια του Ολυμπιακού!

Δεξιός οπισθοφύλακας με χαρακτηριστικά που θα «ζήλευε» κάθε εξτρέμ. Το Football Manager μας δίνει μία πρώτη «γεύση», για τον Κοστίνια, το πρώτο καλοκαιρινό απόκτημά του Ολυμπιακού!

Τι έκανε η ΑΕΚ το περσινό καλοκαίρι στις μεταγραφές που δεν θα κάνει φέτος-ThemaSports
21/05 @ 21:47

Τι έκανε η ΑΕΚ το περσινό καλοκαίρι στις μεταγραφές που δεν θα κάνει φέτος

Ήδη για την ΑΕΚ τρέχει ο μεταγραφικός σχεδιασμός ενόψει της νέας σεζόν. Ποια τα αρχικά δεδομένα και η πολιτική που θα ακολουθηθεί;

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ