Μία κροτίδα που έσκασε δίπλα στον Χουάνκαρ είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αριστερού μπακ του Παναθηναϊκού, με το ματς να διακόπτεται και τους ποδοσφαιριστές των πρασίνων να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.
Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε τον Παναθηναϊκό λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους με σκόρερ τον Μαντί Καμαρά, όμως το μεγάλο ντέρμπι για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League δεν είχε συνέχεια από εκεί και πέρα, με μία κροτίδα που έσκασε δίπλα στον Χουάνκαρ (ήταν στη γραμμή του πλαγίου άουτ και έκανε προθέρμανση με τους συμπαίκτες του) να προκαλεί τον τραυματισμό του αριστερού μπακ των πρασίνων.
Ακολούθως οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια, με τον αγώνα να διακόπτεται προσωρινά, ενώ ο Χουάνκαρ αποχώρησε με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο.
Η Εθνική Ελλάδας ξεδίπλωσε στο Παγκρήτιο όλες της τις επιθετικές αρετές, με τον Χρήστο Μανδά να κάνει μια ξεκάθαρη δήλωση και τον Γιοβάνοβιτς να βλέπει τους αναπληρωματικούς του να δίνουν άλλη πνοή στη “γαλανόλευκη”.
Άφησε υποσχέσεις η Εθνική. Στην επιστροφή της στην Κρήτη, η γαλανόλευκη ξεχαρβάλωσε την άμυνα της Σλοβακίας, επικρατώντας 4-1 στο πάντα φιλόξενο για αυτήν Παγκρήτιο
Η OPAP Arena ανοίγει τις πύλες της το Σάββατο για να τιμήσει τον εμβληματικό ηγέτη της ORIGINAL 21, λίγο πριν την εξόδιο ακολουθία και την ταφή του στο κοιμητήριο Παπάγου
Το σχόλιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τα προσεχή φιλικά της Εθνικής, τον μεγάλο στόχο της επιστροφής σε μεγάλη διοργάνωση και την ανανέωση του συμβολαίου του