«Ψήνει» ΕΚΠΛΗΞΗ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ ο Μαρτίνεθ

«Ψήνει» ΕΚΠΛΗΞΗ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ ο Μαρτίνεθ

Μία επιλογή έκπληξη όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως ετοιμάζει ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Έτοιμος να αιφνιδιάσει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και κατά συνέπεια τον Παναθηναϊκό παρουσιάζεται ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να παρατάξει τους Πειραιώτες απέναντι στο «τριφύλλι».

Ίσως ο όποιος αιφνιδιασμός αφορά κάποιο πρόσωπο-έκπληξη στο «ερυθρόλευκο» αρχικό σχήμα.

Οι μέχρι στιγμής εκτιμήσεις θέλουν τον Ολυμπιακό να ξεκινάει με Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καμαρά, Ποντένσε, Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Καμπί.

Σήμερα, ή αύριο πριν από τον αγώνα, θα φανεί αν όντως ο Μαρτίνεθ έχει κάποιο τρικ για τον Σέρβο συναδέλφό του ή θα πάει με την… πεπατημένη απέναντι στους «πράσινους», στο ντέρμπι για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Από εκεί και πέρα, ο Ιμπόρα φαίνεται πως ανεβάζει στροφές για τη μεσοβδόμαδη αναμέτρηση με τη Γουέστ χαμ, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Σκάρπα στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Ένα κομμάτι, πάντως, που θα χρειαστεί προσοχή από μεριάς των Πειραιωτών είναι οι στατικές φάσεις, καθώς ο Παναθηναϊκός διαθέτει αρκετά ψηλά κορμιά που μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες συνθήκες στα μετόπισθεν των γηπεδούχων.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η ΚΙΝΗΣΗ Λοΐζου που απέσπασε αποθεωτικά σχόλια!

Η ΚΙΝΗΣΗ Λοΐζου που απέσπασε αποθεωτικά σχόλια!

Η Χάποελ Τελ Αβίβ γνώρισε χθες την ήττα με 1-0 από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ωστόσο στον ισραηλινό Τύπο ξεχώρισε η παρουσία του Λοΐζου Λοΐζου.