ThemasportsΟύτε ο πιο απαισιόδοξος οπαδός της Εθνικής Κύπρου δεν περίμενε τέτοιο αγωνιστικό χάλι, αλλά κυρίως, αυτό τον τραγικότατο απολογισμό των... μηδέν βαθμών στην προκριματική φάση του EURO 2024, έχοντας μάλιστα στον πάγκο τον πολύπειρο και γεννημένο νικητή, Τιμούρ Κετσπάγια.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ούτε και ο ίδιος ο Κυπριογεωργιανός προπονητής περίμενε προφανώς αυτή την παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, η οποία πλέον θα είναι μία... μουτζούρα στο βιογραφικό του.
Μένει να δούμε αν θα παραμείνει στο «τιμόνι» μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του, ελπίζοντας ότι θα αντιστρέψει την κατάσταση στο Nations League και στα προκριματικά του Μουντιάλ του 2026, ή αν θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία.
Ο ίδιος πάντως, αν κρίνουμε από τις δηλώσεις που έκανε στα τελευταία παιχνίδια, δεν δείχνει και τόσο... «ζεστός» για την παραμονή του, αφού ενδεχομένως να μην πιστεύει ότι μπορεί να αλλάξει το όλο σκηνικό.
Ειδικά εκείνη η δήλωση του, ότι «έπρεπε να είχα φύγει, όταν έμαθα τους αντιπάλους μας στα προκριματικά του EURO», ίσως φανερώνει πολλά για τις προθέσεις του. Εκτός κι αν την έκανε «εν βρασμώ ψυχής», πάνω δηλαδή στην απογοήτευση του για τη νέα ήττα της Εθνικής μας ομάδας με... κάτω τα χέρια.
Ι.Ι.
Βλέποντας την ενδεκάδα που κατέβασε ο Μπεργκ, λίγοι πίστευαν ότι η Ομόνοια θα έπαιρνε αποτέλεσμα στην Λωζάνη. Οι πράσινοι κινδύνεψαν να φύγουν με άδεια χέρια, αλλά φρόντισε ο Ουζόχο να κρατήσει το 1-1.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/11 @ 15:47
Κάλεσμα από την ΚΟΠ σε όλο τον φίλαθλο κόσμο, για το ματς Κύπρος-Αυστρία, για τα προκριματικά του Mundial 2026:
06/11 @ 15:34
Για την Ολλανδία αναχωρεί την ερχόμενη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου η Εθνική μας ομάδα των Νέων Κ-19 για να συμμετάσχει στον πρώτο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων της UEFA.
04/11 @ 12:39
Την ερχόμενη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου αρχίζει προετοιμασία η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών για τον αγώνα με την Αυστρία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και για το φιλικό με την Εσθονία.
04/11 @ 11:22
Στις 10 Δεκεμβρίου θα μάθει τους αντιπάλους της στη Β' φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων Κ-17 της UEFA η Εθνική μας ομάδα.
04/11 @ 10:55
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο προπονητής της Εθνικής Παίδων (Κ17) Μιχάλης Μάρκου.
03/11 @ 18:04
Ο 22 ετών μέσος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδος, την οποία επέλεξε να εκπροσωπήσει το περασμένο καλοκαίρι. Ποιος είναι ο άσος που αγωνίζεται στο MLS.
BEST OF THEMASPORTS