Ο Κάρι με τρίποντο έβγαλε... off τους Κινγκς του άποντου Βεζένκοφ

Ο Κάρι με τρίποντο έβγαλε... off τους Κινγκς του άποντου Βεζένκοφ

Ο Στεφ Κάρι με τρίποντο στο φινάλε ξέρανε τους Κινγκς του Σάσα Βεζένκοφ με 116-115. Άποντος και άστοχος ο Βούλγαρος άσος.

Ο Βεζένκοφ αγωνίστηκε για 12:35, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 0/3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 μπλοκ και 1 φάουλ σε αυτό το διάστημα.

Για τους Ουόριορς, ο  Στεφ Κάρι τελείωσε τον αγώνα με 30 πόντους, 8/12 τρίποντα, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ, ο Τρέις Τζάκσον-Ντέιβις είχε 13 πόντους και 10 ριμπάουντ, ο Τζόναθαν Κουμίνγκα άλλους18 πόντους και ο Άντριου Ουίγκινς 16.

Από την άλλη πλευρά, ο Ντομάντας Σαμπόνις έφτασε κοντά στο triple-double με 12 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ, ενώ ο Φοξ είχε 25 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Τα δωδεκάλεπτα: 22-23, 49-56, 76-89, 116-115.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η ΚΙΝΗΣΗ Λοΐζου που απέσπασε αποθεωτικά σχόλια!

Η ΚΙΝΗΣΗ Λοΐζου που απέσπασε αποθεωτικά σχόλια!

Η Χάποελ Τελ Αβίβ γνώρισε χθες την ήττα με 1-0 από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, ωστόσο στον ισραηλινό Τύπο ξεχώρισε η παρουσία του Λοΐζου Λοΐζου.