Themasports teamO Παναθηναϊκός μετά τον Μπρινιόλι, θέλει να κρατήσει στο Κορωπί και τον Λοντίγκιν, προκείμενου να διατηρήσει κάτω από τα γκολποστ το σούπερ δίδυμο που έχει δημιουργήσει.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, η υπόθεση της ανανέωση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι προχωράει, μιας και οι πράσινοι έχουν εντείνει τις συζητήσεις μαζί του. Την ίδια στιγμή βέβαια στο πράσινο στρατόπεδο θέλουν να κρατήσουν στις τάξεις του και τον Γιούρι Λοντίγκιν. Οι πράσινοι είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόδοση, αλλά και τον χαρακτήρα του.
Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή με την διάθεση που υπάρχει και στην προκειμένη περίπτωση να είναι θετική. Ο Λοντίγκιν είναι ικανοποιημένος στο τριφύλλι και από την άλλη στο πράσινο στρατόπεδο θέλουν να διατηρήσουν το σούπερ δίδυμο που έχουν δημιουργήσει.
Ο Γιούρι Λοντίγκιν είναι ένας υψηλού επιπέδου τερματοφύλακας και όποτε έχει χρειαστεί έχει βοηθήσει το τριφύλλι. Το πρόσημο της παρουσίας του μέχρι στιγμής στον Παναθηναϊκό είναι θετικότατο και ειδικά στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν. Όπως και στην περίπτωση του Μπρινιόλι έτσι και σε αυτή του Λοντίγκιν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημ αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις.
Η επιθυμία όλων στο τριφύλλι είναι η ομάδα να πορευτεί τα επόμενα χρόνια με το συγκεκριμένο δίδυμο που την έχει βγάλει κάτι παραπάνω από ασπροπρόσωπη.
sdna.gr
Με αφορμή την τελευταία διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων για το έτος 2025, που είναι παράλληλα και η τελευταία πριν το τέλος του πρώτου γύρου, συγκεντρώσαμε τα αποτελέσματα στα παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που βρίσκονται στις θέσεις 7-14 μετά το πέρας των πρώτων 10 αγωνιστικών και ετοιμάσαμε μία... ειδική βαθμολογία.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/11 @ 20:58
Τα νέα δεν είναι καλά για τον Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τελευταίο ματς της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό.
12/11 @ 20:47
Μεταξύ των δύο διακοπών για τις Εθνικές ομάδες στον Παναιτωλικό δεν έχει αλλάξει μόνο ο προπονητής με τον Γιάννη Αναστασίου αντί του Γιάννη Πετράκη.
12/11 @ 20:35
Η Stoiximan Superleague διέκοπη λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και μετά από 10 αγωνιστικές, ο Λεβαδειακός αποδεικνύει γιατί βρίσκεται στην πρώτη τετράδα.
12/11 @ 20:22
Κάτι παραπάνω από το ένα τρίτο της σεζόν στην Stoiximan Super League ανήκει, πλέον, στο παρελθόν. Δέκα αγωνιστικές έχουν περάσει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι 14 ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή έχουν παρουσιάσει τα πρώτα δείγματα γραφής από όσα αναμένεται να μας προσφέρουν μέχρι το τέλος της τον ερχόμενο Μάιο.
12/11 @ 20:04
Ο Λεβαδειακός εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα και πέντε παίκτες του βρίσκονται στα... ραντάρ ομάδων της Super League, αλλά και από το εξωτερικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportime.gr. Ανάμεσα τους και ο 25χρονος Κύπριος διεθνής μέσος, Γιάννης Κωστή!
12/11 @ 19:50
O Λορέντσο Πιρόλα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2028, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του.
BEST OF THEMASPORTS