F1 - Τo σιρκουί του Λας Βέγκας παίρνει σχήμα

F1 - Τo σιρκουί του Λας Βέγκας παίρνει σχήμα

Οι διοργανωτές του Grand Prix Λας Βέγκας μας δίνουν μία γεύση από την πρόοδο των εργασιών τόσο στην πίστα όσο και στις εγκαταστάσεις.

Το τριήμερο 16-18 Νοεμβρίου 2023 θα διεξαχθεί το πρώτο Grand Prix Λας Βέγκας στην ιστορία της Formula 1. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί Σάββατο αντί για Κυριακή (στις 10 το βράδυ, τοπική ώρα), κάτι που είχε να συμβεί στο θεσμό εδώ και 38 χρόνια.

Τα 20 μονοθέσια θα περάσουν από το... θρυλικό Strip και άλλα εμβληματικά σημεία της «παγκόσμιας πρωτεύουσας του τζόγου», με τα πλάνα να αναμένονται εντυπωσιακά. Η διαδρομή σχεδιάστηκε δίπλα από το Mirage, το Ceasars Palace, τα συντριβάνια του Bellagio, το Paris Las Vegas, το Venetian Resort.  

 

Οι διοργανωτές ετοιμάζουν ένα υπερθέαμα που δεν θα έχει προηγούμενο, με την επίδραση του αγώνα στην τοπική οικονομία να εκτιμάται στο 1,3 δισ. Δολάρια. Ποσό διπλάσιο από αυτό του επόμενου Super Bowl!  Στο λογαριασμό του Grand Prix στο twitter δημοσιεύτηκε βίντεο που δείχνει την πρόοδο των εργασιών στη διαδρομή και τις εγκαταστάσεις, όπως το κτίριο των paddock που έχει μήκος όσο τρία γήπεδα ποδοσφαίρου!

 

gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κλασικός ΟΥΑΡΝΤΑ: Ανακοίνωσε την μεταγραφή του με ένα στόρι!

Κλασικός ΟΥΑΡΝΤΑ: Ανακοίνωσε την μεταγραφή του με ένα στόρι!

Ένα story του Αμρ Ουάρντα στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram «πρόδωσε» την μεταγραφή του από την AEL Novibet στον Ηρακλή.