Κερ για Βεζένκοβ: «Ποιος είναι αυτός με το 7;»

Κερ για Βεζένκοβ: «Ποιος είναι αυτός με το 7;»

Ο Στιβ Κερ δεν...γνώριζε τον Σάσα Βεζένκοβ και αναρωτιόταν ποιος ήταν ο παίκτης των Σακραμέντο Κινγκς που φορούσε το νούμερο «7».

Ένα περίεργο σκηνικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα Σακραμέντο Κινγκς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με πρωταγωνιστές τους Στιβ Κερ και... Σάσα Βεζένκοβ!

 

Μόλις πέρασε στο παρκέ ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού στα 3:33 για το τέλος της 1ης περιόδου, ο Κλέι Τόμπσον ετοιμαζόταν για βολές. Εκείνη τη στιγμή η κάμερα «συνέλαβε» τον προπονητή των Γουόριορς να δείχνει τον Βεζένκοβ και να ρωτάει: «Ποιος είναι αυτός με το νούμερο 7;» μη γνωρίζοντας τον Βούλγαρο φόργουορντ.

 
 

Ο Βεζένκοβ τελικά αγωνίστηκε 17 λεπτά και σε αυτό το διάστημα είχε μόλις δύο πόντους με 1/1 δίποντο και 0/3 τρίποντα ωστόσο «κατέβασε» 6 ριμπάουντ.

Δείτε το χαρακτηριστικό σκηνικό

 

gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το κορυφαίο δώρο του ΠΑ.Σ.Π. προς ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες!

Το κορυφαίο δώρο του ΠΑ.Σ.Π. προς ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες!

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑ.Σ.Π.) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι από την 1η Ιανουαρίου 2026, όλα τα εγγεγραμμένα μέλη του έχουν 100% δωρεάν νομικές υπηρεσίες. Η κάλυψη αυτή περιλαμβάνει πλήρη εκπροσώπηση σε θέματα συμβολαίων, εργασιακών διαφορών και υποθέσεις τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό, χωρίς καμία χρέωση ανεξαρτήτως αποτελέσματος!