Φώτης Μιλτιάδους

Η επιλογή του Δ.Σ της ΑΕΛ, να δώσει τα «κλειδιά» στον Τόνι Κόσκελα, ίσως να φανερώνει πως έγινε κυρίως με γνώμονα το μέλλον.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρόκειται για προπονητή που κάθισε στον πάγκο της Ελσίνκι για 4 χρόνια, πανηγύρισε τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες, αφού αγωνίστηκε δύο φόρες σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Είναι στα 40 του χρόνια και έρχεται στην Λεμεσό, για να αναλάβει ένα δύσκολο πρότζεκτ όπως αυτό της ΑΕΛ, καθώς την δεδομένη στιγμή ο σύλλογος βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο και άπαντες γνωρίζουν και γνώριζαν από την αρχή, πως αυτή η χρονιά θα ήταν δύσκολη για την Λεμεσιανή ομάδα.

Η πρόσληψη του Φιλανδού τεχνικού ίσως να φανερώνει πως υπάρχει η θέληση για ένα πιο μακροχρόνιο πλάνο. Αν ήθελαν προπονητή που ξέρει την ομάδα και γνωρίζει το Κυπριακό πρωτάθλημά, ώστε να μπει στο κλίμα πιο νωρίς και να βοηθήσει να έρθει βελτίωση, θα πήγαιναν σε άλλη επιλογή.

Σίγουρα περιμένουν να δούνε βελτίωση άμεσα στην ομάδα, όμως παράλληλα θα πρέπει να του δώσουν χρόνο να δουλέψει και να παρουσιάσει το έργο του. Έρχεται από Σκανδιναβική χώρα, που σίγουρα επικρατεί πολύ διαφορετική κουλτούρα ποδοσφαιρικά αλλά και γενικά.

Πλέον η ΑΕΛ περνά στην εποχή Τόνι Κόσκελα και άπαντες περιμένουν από τον Φιλανδό τεχνικό, να τους βγάλει ασπροπρόσωπους σε βάθος χρόνου για την επιλογή τους.

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τεχέρα: «Ιδανικός για τον ΑΠΟΕΛ ο Γκαγιέγο»-ThemaSports
02/07 @ 00:00

Τεχέρα: «Ιδανικός για τον ΑΠΟΕΛ ο Γκαγιέγο»

Ο Σέρχιο Τεχέρα παραχώρησε δηλώσεις στην Cablenet .

«Έντυσε» τον Dani Escriche στα κιτρινοπράσινα-ThemaSports
02/07 @ 00:47

«Έντυσε» τον Dani Escriche στα κιτρινοπράσινα

Με ανάρτηση του ο δημοσιογράφος, Mirko Delic, στέλνει στην ΑΕΚ τον Dani Escriche.

«Στέλνουν» Κύπρο τον Καρέλη - «Λέει 'ναι' σε πρόταση 200.000 ευρώ»!-ThemaSports
01/07 @ 12:32

«Στέλνουν» Κύπρο τον Καρέλη - «Λέει 'ναι' σε πρόταση 200.000 ευρώ»!

Σύμφωνα με σημερινό (01/07) δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sdna.gr, ο Ελλαδίτης επιθετικός, Νίκος Καρέλης, δέχθηκε δελεαστική πρόταση από Κυπριακή ομάδα και αναμένεται να την αποδεχθεί!

Η ΚΟΠ υπενθυμίζει για την κλήρωση του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας-ThemaSports
01/07 @ 11:52

Η ΚΟΠ υπενθυμίζει για την κλήρωση του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας

Την ερχόμενη Τετάρτη 3 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος Α' Κατηγορίας.

Ένα γεμάτο 20ημερο με ΑΠΟΕΛ, Πάφο FC, Ανόρθωση, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό-ThemaSports
28/06 @ 13:29

Ένα γεμάτο 20ημερο με ΑΠΟΕΛ, Πάφο FC, Ανόρθωση, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

Η αγωνιστική δράση στα αθλητικά κανάλια CablenetSports δεν σταματά ποτέ! Περίοδος προετοιμασίας για τις ομάδες και η Cablenet φέρνει κοντά σας σημαντικά παιχνίδια για να μπείτε στο ρυθμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς με τους φιλικούς αγώνες. 

Η επόμενη μέρα επιβάλλει ΑΦΟΣΙΩΣΗ και εξυγίανση-ThemaSports
26/06 @ 20:26

Η επόμενη μέρα επιβάλλει ΑΦΟΣΙΩΣΗ και εξυγίανση

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ενημέρωσε τους ρεπόρτερ για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Κυρία παρουσιάζοντας το πλάνο για την οικονομική εξυγίανση και τις προτεραιότητες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ