Πρόβλημα με Ψύχα – Το διάστημα που θα μείνει εκτός!

 Πρόβλημα με Ψύχα – Το διάστημα που θα μείνει εκτός!

Ενημέρωση από τον Απόλλωνα για τον Πέτρο Ψύχα, ο οποίος θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα.

Αναλυτικά:

Εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα περίπου μήνα θα μείνει ο Πέτρος Ψύχας, καθώς ποδοσφαιριστής λόγω οξείας σκωληκοειδίτιδας εισήχθη σήμερα (15/10) εκτάκτως στο νοσοκομείο Mediterranean της Λεμεσου, όπου και υποβλήθηκε με επιτυχία σε λαπαροσκοπική σκωληκοειδεκτομή. 

Αναμένεται να λάβει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες.

Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή μας ταχεία ανάρρωση και σύντομα να επιστρέψει στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας μας.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Δείτε πως η Άρσεναλ έχασε το ντέρμπι με τη Σίτι, ενώ είχε ευκαιρίες στο Β' ημίχρονο για να βάλει... 4 γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Δείτε πως η Άρσεναλ έχασε το ντέρμπι με τη Σίτι, ενώ είχε ευκαιρίες στο Β' ημίχρονο για να βάλει... 4 γκολ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κάνει ότι μπορεί η Άρσεναλ για να χάσει και τον φετινό τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ και όπως όλα δείχνουν, θα φέρει εις πέρας την τεράστια προσπάθεια της, αφού πολύ δύσκολα πλέον δεν θα κατορθώσει αυτό που πριν μερικές αγωνιστικές φάνταζε ως ακατόρθωτο, να... δωρίσει δηλαδή το πρωτάθλημα στη Μάντσεστερ Σίτι!