ΒΙΝΤΕΟ: Φίλη του Απόλλωνα έγραψε τραγούδι για τον τελικό μαζί με τον πατέρα της!
Ο κόσμος του Απόλλωνα ζει και αναπνέει για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου στις 29 του Μάη και μια φίλαθλος των κυανόλευκων έγραψε και τραγούδι.




Η ΕΟΚ είχε ξεκαθαρίσει από τον περασμένο Ιούλιο ότι πλέον ισχύουν νέα δεδομένα στην εκπροσώπηση ανήλικων παικτών. Τρεις μήνες αργότερα, ήρθε και η πρώτη κύρωση.
Η Ελληνική Ομοσπονδία, λοιπόν, επέβαλλε πρόστιμο σε έναν μάνατζερ επειδή έγινε γνωστό ότι διαμεσολάβησε σε μεταγραφή ενός 15χρονου, ενώ παράλληλα απέκλεισε τον αθλητή - προσωρινά - από τις κλήσεις των μικρών εθνικών ομάδων.
Υπενθυμίζεται ότι με βάση τον νέο κανονισμό που τέθηκε, ένας μάνατζερ δεν μπορεί να εκπροσωπεί περισσότερους από δύο ανήλικους αθλητές, ενώ παράλληλα έχει απαγορευτεί στους ατζέντηδες η δυνατότητα παρακολούθηση δια ζώσης αγώνων των Ενώσεων και της ΕΟΚ σε οποιοδήποτε τουρνουά U18 και κλιμάκιων των μικρών εθνικών.
sport24.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις