Φώτης ΜιλτιάδουςΜια διακοπή μπορεί να είναι ευεργετική για την κάθε ομάδα, να βελτιωθεί και με την επανέναρξη να παρουσιαστεί καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην Ομόνοια αυτό ήθελα να πράξουν σε αυτή την διακοπή, που ήρθε μετά και το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην ΑΕΖ, στο ΓΣΠ. Ωστόσο η μεγάλη απώλεια παικτών λόγω Εθνικών και οι τραυματισμοί, δεν τους αφήνουν.
Ο Σωφρόνης Αυγούστη δεν μπορεί να δουλέψει στο έπακρο αυτά που θέλει, καθώς 12 ποδοσφαιριστές απουσιάζουν λόγω των Εθνικών ομάδων, ενώ υπάρχουν και οι Άμο, Φράνσον, Μάθιους και Εράκοβιτς που δεν ακολουθούν κανονικό πρόγραμμα.
Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ανάφερε ότι εξασφάλισαν άδεια για να συμμετέχουν στις προπονήσεις οι Καϊάφας και Κυριακίδης, που είναι δανεικοί στην ΜΕΑΠ.
Επίσης στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας μπήκαν και οι δύο Αφρικανοί που είναι υπό δοκιμή στο «τριφύλλι», καθώς και ο αδερφός του Ουζόχο.
Ο Απόλλωνας αντιμετωπίζει απόψε (19:00) στο γήπεδο «Αμμόχωστος» τη ΜΕΑΠ Πέρα Χωρίου Νήσου, σε νοκ-άουτ παιχνίδι για την πρώτη φάση του κυπέλλου και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/10 @ 16:54
Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε βίντεο διάρκειας 21 λεπτών, με την παρακάμερα από το ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο την Πάφο, όπου το «τριφύλλι επικράτησε με 2-1 με σπουδαία ανατροπή!
29/10 @ 15:05
Δείτε στο πιο κάτω βίντεο, το πως περιέγραψαν/πανηγύρισαν οι σχολιαστές του OMONOIA TV, τις ευκαιρίες που έχασε, αλλά κυρίως τα γκολ που σημείωσε η Ομόνοια κόντρα στην Πάφο.
29/10 @ 10:10
Από την Τετάρτη, 29 Οκτωβρίου, στις 10:00, διατίθενται τα εισιτήρια για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ε.Ν.Π στο στάδιο «Τάσος Μάρκου».
28/10 @ 22:57
Στην Μπειτάρ κατέληξε το Κύπελλο στο Ισραήλ μετά τον τελικό απέναντι στην Χάποελ Τελ Αβίβ του Λοΐζου.
28/10 @ 22:35
Μια μονομαχία με τεράστια ποιότητα και εμπειρία στην τελευταία ουσιαστικά φάση του μεγάλου ντέρμπι Ομόνοια-Πάφος.
28/10 @ 10:48
Για ένα ακόμη παιχνίδι της Ομόνοιας, ο Γιάννης Μασούρας ήταν εντυπωσιακός!
BEST OF THEMASPORTS