Ποιος είδε τον Εργκίν Αταμάν και δεν τον... φοβήθηκε! «Δεν με νοιάζει η διαφορά. Η απόδοση κάποιων παικτών ήταν άθλια», τόνισε μεταξύ άλλων!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Παναθηναϊκός πήρε «σβηστή» νίκη απέναντι στο Μαρούσι, στην πρεμιέρα του στην Basket League της σεζόν 2023/24, αλλά ο προπονητής του, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση κάποιων παικτών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Flash Interview στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Δεν νε νοιάζει η διαφορά που πήραμε στα τρία δεκάλεπτα. Παίξαμε άθλια στο τέλος, η απόδοση κάποιων παικτών μας ήταν άθλια. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο. Δεν είναι αυτή η εικόνα που περιμένω από την ομάδα μου. Αυτό το μπάσκετ από πλευρά μας ήταν άθλιο».

Πιστεύετε πως θέλετε αρκετά παιχνίδια για να δείτε τον Παναθηναϊκό στο επίπεδο που επιθυμείτε;

«Ο Παναθηναϊκός είναι ήδη έτοιμος, αλλά όχι με αυτή τη συγκέντρωση, όχι με αυτή την εμφάνιση».

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Αμαρουσίου (82-71).

Για το τι πρέπει να βελτιώσει: «Είμαστε νέα ομάδα. Δίνω επίσης μεγάλη σημασία σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι εύκολα αλλά είναι σημαντικά. Και δεν πρέπει να υποτιμούμαι κανέναν. Κάνουμε προπόνηση και πρέπει να κερδίσουμε. Στο τέλος δώσαμε ευκαιρία στον Σαμαντούροφ που έπαιξε πολύ καλά. Εκτός από δύο παίκτες δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος. Δε θέλω να πω ονόματα αυτή τη στιγμή, αλλά αυτή η νοοτροπία είναι πολύ επικίνδυνη. Πρέπει να γίνουμε πιο επιθετικοί. Άμεσα. Δε γίνεται να μην παίζουμε επιθετικά. Χάσαμε από τον Ολυμπιακό όχι γιατί ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος από εμάς. Γιατί κάναμε χαζά λάθη. Ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο».

Για τον Σλούκα: «Οι γιατροί μου είπαν να μην τον χρησιμοποιήσω πολύ, επειδή έχει κάποιες ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ ο Ερνάνγκομεθ έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και μπορούμε να τους καλύψουμε».

Για το ενδεχόμενο προσθήκης: «Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει όταν επιστρέψει ο Παπαπέτρου και ο Μήτογλου. Θα μας δώσουν πολλές λύσεις. Το είδαμε και στο "Παύλος Γιαννακόπουλος" αυτό. Θα δούμε τι θα γίνει στα επόμενα παιχνίδια. Αν χρειαστούμε κάτι θα το κάνουμε. Να πάρουμε παίκτη, να αλλάξουμε. Έχουμε υψηλούς στόχους και αν δούμε ότι κάτι δεν πάει καλά θα το αλλάξουμε».

Για τον αγώνα με τη Μπάγερν, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό: «Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι must win. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Κάθε ματς θέλουμε να το κερδίσουμε».


www.bnsports.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θέλουν να... σκουπίσουν για να συγκεντρωθούν στο Final-4 οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-ThemaSports
18/05 @ 09:00

Θέλουν να... σκουπίσουν για να συγκεντρωθούν στο Final-4 οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός κοντράρονται σήμερα με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναζητώντας το υπέρ τους 2-0 για να πάρουν την πρόκριση και να κοιτούν πλέον στο Final-4.

«Γκάζωσε» στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα επί της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός!-ThemaSports
15/05 @ 18:54

«Γκάζωσε» στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε προβάδισμα επί της ΑΕΚ ο Ολυμπιακός!

Ο κόσμος... έλειπε, μαζί και η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο καθώς άπαντες είχαν το μυαλό τους στο Final Four. Ο Ολυμπιακός ξύπνησε στην επανάληψη, καθάρισε εύκολα την ΑΕΚ με 92-75 και έκανε το 1-0 στη σειρά.

Σλούκας: «Παναθηναϊκός, Ρεάλ οι μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ευρώπη - Το πιο ξεχωριστό F4 της καριέρας μου»! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 16:07

Σλούκας: «Παναθηναϊκός, Ρεάλ οι μεγαλύτεροι σύλλογοι στην Ευρώπη - Το πιο ξεχωριστό F4 της καριέρας μου»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από 11 συμμετοχές σε Final 4 ο Κώστας Σλούκας εξηγεί γιατί αυτό με τον «μεγαλύτερο σύλλογο της Ευρώπης μαζί με τη Ρεάλ» είναι το πιο ξεχωριστό της καριέρας του!

Εφτά χρόνια χωρίς τίτλο ήταν πολλά...-ThemaSports
15/05 @ 14:58

Εφτά χρόνια χωρίς τίτλο ήταν πολλά...

Εφτά χρόνια χωρίς τίτλο ήταν πολλά για έναν σύλλογο όπως ο Παναθηναϊκός. Όταν οι Γιαννακόπουλοι τίναξαν την μπάνκα στον αέρα για να δελεάσουν τον μεγαλύτερο Έλληνα μπασκετμπολίστα να φορέσει την φανέλα με το τριφύλλι, σίγουρα στο πίσω μέρος του μυαλού τους είχαν την ελπίδα πως ένα ακόμα τρόπαιο θα κοσμούσε τη βιτρίνα.

Δεν φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του Πετρούσεφ, τη Δευτέρα οι εξετάσεις-ThemaSports
12/05 @ 22:35

Δεν φαίνεται σοβαρός ο τραυματισμός του Πετρούσεφ, τη Δευτέρα οι εξετάσεις

Στον Ολυμπιακό επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για την κατάσταση του Φίλιπ Πετρούσεφ, ωστόσο ο Σέρβος θα υποβληθεί σε εξετάσεις τη Δευτέρα (13/05) για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Εκθρόνισε τον Παναθηναϊκό με 30άρα και μυθικό Σπάρταλη και σήκωσε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
12/05 @ 20:37

Εκθρόνισε τον Παναθηναϊκό με 30άρα και μυθικό Σπάρταλη και σήκωσε το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Στέφανο Σπάρταλη να κάνει μυθικό ματς (28π., 15ρ.), ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Final 8 με σκορ 75-45, κατακτώντας έτσι το 4ο πρωτάθλημα Εφήβων στην ιστορία του!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ