Βγαίνει το διαζύγιο με Χαραλάμπους

Βγαίνει το διαζύγιο με Χαραλάμπους

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του προέδρου της ΑΕΛ, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον προπονητή της ομάδας, Χρήστο Χαραλάμπους.

Οι δύο άντρες συζήτησαν για την κακή πορεία της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές και αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει.

Σύντομα θα βγει σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της Λεμεσιανής ομάδας.

Πλέον, η διοίκηση του σωματείου είναι σε αναζήτηση νέου προπονητή, ο οποίος θα έχει τις προδιαγραφές για να βγάλει την ομάδα από το... τέλμα.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει σίγουρη πληροφορία για το ποιος είναι το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Χαραλάμπους στον «κίτρινο» πάγκο.

Το μόνο σίγουρο για την ώρα, είναι ότι ο νέος προπονητής της ΑΕΛ, θα κάνει ντεμπούτο στο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Οθέλλο (22/10) για την 8η αγωνιστική, μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ρεπορτάζ: Πόλυς Χαραλάμπους
Επιμέλεια: Γιάννης Ιωάννου

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Πείτε μου πού είναι θαμμένη η μητέρα μου» - Η γυναικοκτονία που σόκαρε το ποδόσφαιρο

«Πείτε μου πού είναι θαμμένη η μητέρα μου» - Η γυναικοκτονία που σόκαρε το ποδόσφαιρο

Ένας γνωστός ποδοσφαιριστής καταδικάστηκε για ένα έγκλημα που σόκαρε - Σήμερα, ο γιος του αναζητά την αλήθεια για τη μητέρα του και την απάντηση σε ένα μυστήριο που παραμένει άλυτο εδώ και 16 χρόνια.