Oι παίκτες της Τότεναμ θέλουν να αλλάξουν τη μοίρα του συλλόγου δήλωσε ο Άγγελος Ποστέκογλου, καθώς η ομάδα του έχει κάνει καλύτερο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα από τη σεζόν 1960-61.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι Λονδρέζοι ανέβηκαν χθες (7/10) στην κορυφή της Premier League με νίκη 1-0 απέναντι στην Λούτον, παρόλο που έπαιξαν το δεύτερο ημίχρονο με 10 παίκτες.

Η ομάδα του Ποστέκογλου παραμένει αήττητη μετά από οκτώ αγώνες πρωταθλήματος, και τώρα είναι δύο βαθμούς διαφορά από την νικήτρια του «τρεμπλ» Μάντσεστερ Σίτι και τρεις μπροστά από τη δευτεραθλήτρια της περασμένης σεζόν Άρσεναλ, πριν οι δύο ομάδες αναμετρηθούν σήμερα (18:30).

Η Τότεναμ τερμάτισε στην όγδοη θέση στην περασμένη σεζόν με τον Ιταλό Αντόνι Κόντε στον πάγκο μέχρι που απολύθηκε τον Μάρτιο.

Ο Ποστέκογλου, ο οποίος είναι ο όγδοος μόνιμος προπονητής που διορίζεται από τους Σπερς από τότε που κέρδισαν το τελευταίο τους τρόπαιο το 2008, έχει...αναστρέψει την τύχη του βόρειου Λονδίνου με ένα σχεδόν τέλειο ξεκίνημα από τότε που έφτασε από την Σέλτικ τον Ιούνιο.

«Δε νομίζω ότι είναι δίκαιο να συγκρίνουμε με την περσινή σεζόν και να μιλήσουμε για το τι συνέβη τότε. Όλα τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες, ο τρόπος με τον οποίο ανταποκρίθηκαν σε αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε» είπε ο Ποστέκογλου στο TNT Sports.

«Είμαστε πραγματικά δεμένοι ως ομάδα, το οποίο βλέπετε γιατί όχι μόνο κερδίζουμε παιχνίδια, αλλά εκτός από το ποδόσφαιρο που ήταν καλό, η αντοχή που δείξαμε ήταν μεγάλη. Οι παίκτες θέλουν να αλλάξουν τη μοίρα αυτού του συλλόγου και αυτό προσπαθούν να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο. Μου αρέσει να κερδίζω. Μου αρέσει. Βάζω την ομάδα να παίζει όπως θέλω και προσπαθώ να δημιουργήσω ένα περιβάλλον που γεννά επιτυχία. Δεν με οδηγούν τα αποτελέσματα σε αυτό το πρώιμο στάδιο. Όλοι όσοι αποκτήσαμε το καλοκαίρι είχαν μεγάλο αντίκτυπο που βοήθησε, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο» πρόσθεσε.

Sdna.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απίθανη επιστροφή της Γιουβέντους από 3-0 σε 3-3 μέσα σε οκτώ λεπτά στην Μπολόνια!-ThemaSports
20/05 @ 23:53

Απίθανη επιστροφή της Γιουβέντους από 3-0 σε 3-3 μέσα σε οκτώ λεπτά στην Μπολόνια!

Γύρισε από την... κόλαση και με τρία τέρματα σε διάστημα οκτώ λεπτών (από το 76' στο 84'), η Γιουβέντους έφυγε όρθια μετά από «ομηρική» μάχη στο «Ρενάτο Νταλ'Άρα» με αντίπαλο την Μπολόνια (3-3)!

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/05 @ 23:11

Λένον... απέναντι στον Ηλία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Νέος προπονητικός σταθμός για τον Βορειοϊρλανδό προπονητή Νιλ Λένον.

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!-ThemaSports
20/05 @ 21:20

Κι επίσημα «εποχή» Σλοτ στην Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε πως από την 1η Ιουνίου θα εκκινήσει η νέα εποχή της ομάδας με τον Άρνε Σλοτ στον πάγκο! Συμβόλαιο τριών ετών υπέγραψε ο Ολλανδός, που θα μεταφέρει μαζί του στο «Άνφιλντ» έμπιστους συνεργάτες του με σκοπό ν' ανταποκριθεί στις προσδοκίες των διοικούντων τους «κόκκινους».

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!-ThemaSports
20/05 @ 20:07

Φτάσαμε στο μεγάλο φινάλε: Το τελευταίο κεφάλαιο του... Σωκράτη γράφεται στη Σεβίλλη!

Κάποτε ο Κλοπ είχε πει για αυτόν πως «δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρος εάν θέλει να σε σκοτώσει». Αν ρωτήσεις ένα παιδάκι, τι καριέρα ονειρεύεται να κάνει στο ποδόσφαιρο, θα σου απαντήσει «σαν του Σωκράτη». Ο σπουδαίος κεντρικός αμυντικός αποφάσισε πως πρέπει να σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπά... για να επικεντρωθεί στην οικογένειά του!

Mister, you’ll never walk alone-ThemaSports
20/05 @ 21:04

Mister, you’ll never walk alone

Αγαπήθηκε, Λατρεύτηκε, Αποθεώθηκε!

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 14:55

«Μισό λεπτό, θέλω να πω κάτι»: Η τελευταία ομιλία του Κλοπ στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν τους άφησε να φύγουν. Δεν μπορούσε να μην τους μιλήσει. Στα αποδυτήρια της Λίβερπουλ. Για μία ακόμη φορά. Για τελευταία φορά. Ακόμη και αν οι φίλοι των «κόκκινων» ελπίζουν μελλοντικά πως ο Γιούργκεν Κλοπ, κάποια στιγμή, θα γυρίσει!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ