ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ: «Θα μας βοηθήσει αυτή η διακοπή, έχουμε πάρα πολύ δουλειά να κάνουμε»

ΜΙΛΟΓΕΒΙΤΣ: «Θα μας βοηθήσει αυτή η διακοπή, έχουμε πάρα πολύ δουλειά να κάνουμε»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στην Δόξα, μια ομάδα που ψάχνεται ακόμη. Έχει καλές μονάδες αλλά ψάχνεται, θα επανέλθει. Από κει και πέρα εμείς, είδα κάτι που μου άρεσε. Ήθελα να δω τον χαρακτήρα τους. Το ντέρμπι είναι ντέρμπι αλλά απέναντι σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να είσαι πολύ καλός. Θέλαμε υπομονή στο παιχνίδι, ζήτησα κάποια πράγματα στην προπόνηση. Μπήκαμε στο παιχνίδι αποφασισμένοι. Βρήκαμε το 2ο γκολ και αποφύγαμε κάποια στραβή.

Ακόμη μια φορά συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στον υπέροχο κόσμο του Απόλλωνα. Μας βοήθησε πάρα πολύ. Έχουμε διακοπή δυο εβδομάδες, να ξεκουραστούμε και έχουμε πάρα πολύ δουλειά να κάνουμε. Θα μας βοηθήσει αυτή η διακοπή και μένα και τους παίκτες μου. Θα δώσουμε και περιθώριο στον Σαγκάλ να δούμε που βρίσκεται. Εγώ είμαι δουλευταράς, μου αρέσει η δουλειά.»

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Συμβαίνουν και στην Αγγλία: Ομάδα της Premier League «απαγορεύει» πανηγυρισμούς στην Άρσεναλ αν πάρει το πρωτάθλημα!

Συμβαίνουν και στην Αγγλία: Ομάδα της Premier League «απαγορεύει» πανηγυρισμούς στην Άρσεναλ αν πάρει το πρωτάθλημα!

Κατάκτηση της Premier League, χωρίς έξαλλους πανηγυρισμούς, γίνεται; Κι όμως, εάν η Άρσεναλ στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της κερδίσει τρία και δεν χάσει από τη Μάντσεστερ Σίτι, την 36η αγωνιστική με νίκη επί της Γουέστ Χαμ, θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια μπροστά σε ένα ολιγάριθμο και μάλλον «βουβό» κοινό. Η διοίκηση των «σφυριών» επιχειρεί να περιορίσει την παρουσία οπαδών των «κανονιέρηδων», θέλοντας να αποτρέψει πιθανή φιέστα της αντιπάλου στην έδρα της!