Ο υπεύθυνος του γραφείου επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον Super Sport FM 104,0.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για το αποψινό παιχνίδι με την Ρέιντζερς: «Πρώτος στόχος είναι η νίκη. Η αλήθεια είναι ότι η Ρέιντζερς και όλες οι ομάδες του ομίλου είναι πολύ ισχυροί, αλλά είμαστε στους ομίλους και θέλουμε να πάρουμε βαθμούς. Είναι το πρώτο ιστορικό παιχνίδι για εμάς εντός έδρας αλλά και για το Άλφα Μέγα. Είμαστε έτοιμοι».
Για το αγωνιστικό: «Προέκυψε ένα προβληματάκι με τον Καζού. Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά υπάρχει το θέμα της υποτροπής και θα πρέπει να προφυλαχθεί».
Για τα εισιτήρια: «Έχει δοθεί ένας αριθμός στο πέταλο για τους Σκωτσέζους, αλλά εδώ και μερικές ημέρες ήταν ελεύθερη η διάθεση των εισιτηρίων, οπότε δεν γνωρίζουμε. Γενικότερα υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά δεν μπορώ να ξέρω πόσο κόσμο θα έχει. Θέλω να πιστεύω πως θα έχει περισσότερους από 4-5.000».
Για τις δυσκολίες των ευρωπαϊκών αγώνων: «Δεν είμαι προπονητής, αλλά μεταφέροντας την προσωπική άποψη, χρειάζεται να υπάρχει μία ισορροπία. Όταν πρέπει να γίνεται ροτέισον, γιατί δεν μπορεί μία ομάδα να παίζει Πέμπτη-Κυριακή με την ίδια 11άδα, υπάρχει θέμα στο δέσιμο. Θεωρώ ότι σε ένα βαθμό επηρεάζει, αλλά από την άλλη, ο προπονητής πρέπει να βρει την φόρμουλα για να ανταπεξέλθει η ομάδα. Οι εντάσεις των ευρωπαϊκών αγώνων έχει διαφορετικές εντάσεις».
Για το ποδόσφαιρο που παίζει ο Άρης: «Είμαστε η χαρά του ουδέτερου και η χαρά του ποδοσφαίρου. Έχουμε κάνει άλματα σε σχέση με το που ήμασταν. Δεν ξεχνάμε ποτέ ποιος είναι ο Άρης και που ήταν. Αυτός όμως είναι ο Άρης, παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και το είπε και ο προπονητής μας χθες».
Διαβάζοντας τις ειδήσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, κατά το τελευταίο 24ωρο, ήρθε στο μυαλό μας, εκείνη πολύκροτη δήλωση του τέως προέδρου της Δημοκρατίας. Ήταν πριν από 5 χρόνια, στην καθιερωμένη εκδήλωση των αρίστων της ΕΑΚ (Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/05 @ 11:40
Το σωματείο του Άρη Λεμεσού κάνει κάλεσμα στον κόσμο του και τα μέλη του για την τακτική και καταστατική συνέλευση
12/05 @ 21:38
Διαβάστε όλα όσα είπε Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά τον αγώνα με την Ομόνοια.
12/05 @ 16:38
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από ΜΜΕ της Λευκορωσίας, ο 39χρονος Λευκορώσος προπονητής, Άρτεμ Ράτκοφ, αναμένεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Αλεξέι Σπιλέφσκι στον πάγκο του Άρη!
12/05 @ 09:07
Ο Άρης έχασε το πρωτάθλημα αλλά θέλει να κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια πριν τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον Αλεξέι Σπιλέφσκι
09/05 @ 18:20
Ο Άρης ενημερώνει για το επαγγελματικό συμβόλαιο που υπέγραψε ο Κρίστιαν Γεωργίου
07/05 @ 10:10
Ο Άρης ανακοινώνει τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στην Ομόνοια
BEST OF THEMASPORTS