Η Νέα Σαλαμίνα ενημερώνει για τα εισιτήρια του αγώνα με την Καρμιώτισσα και την πορεία των παλαιμάχων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ανακοίνωση:

Προπώληση εισιτηρίων 7ης αγωνιστικής και διοργάνωση αναβληθείσας πορείας Ποδοσφαιρικού Ομίλου Παλαίμαχων ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του αγώνα της 7ης Αγωνιστικής με αντίπαλο την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, που είναι ορισμένος την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου στις 19:00, στο VITEX ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα έχει ξεκινήσει από σήμερα (03/10) και θα ολοκληρωθεί μέχρι και τις 16:00 πριν την έναρξη του αγώνα. Οι ενδιαφερόμενοι / ες θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και διαδικτυακά από την πλατφόρμα http://salamina.stadium-360.net/.

Τα ταμεία και οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί ως ακολούθως και καλούνται οι φίλοι της ομάδας μας να εξασφαλίσουν έγκαιρα το εισιτήριο τους για αποφυγή ταλαιπωρίας:

• Γενική είσοδος: 15 ευρώ
• Μαθητικό εισιτήριο: 10 ευρώ
• Παιδικό: 1 ευρώ

Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Παλαίμαχων ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, με την στήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου, προγραμματίζει εκ νέους εκδήλωση – πορεία για τα 75 χρόνια ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ του Σωματείου. Η πορεία είναι η αναβληθείσα που θα πραγματοποιείτο πριν τον αναβληθέντα αγώνα με τον Εθνικό Άχνας.

Η οργανωμένη πορεία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής (6 Οκτωβρίου) του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας Ανδρών μεταξύ των ομάδων ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ και Καρμιώτισσας Πολεμιδιών.

Η πορεία θα ξεκινήσει η ώρα 17:00 από τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού Λάρνακας μέχρι το Στάδιο «Vitex Αμμόχωστος Επιστροφή», με δάδες και πανό αφιερωμένα στην κατεχόμενη μας πόλη, Αμμόχωστο. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να μεταλαμπαδευτούν στις νέες γενεές οι αξίες και τα ιδεώδη που πρεσβεύει το Σωματείο μας, όπως τα παρέδωσαν οι ιδρυτές μας.

Την πορεία μπορούν να πλαισιώσουν και όσοι/ες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν και παρόν θα βρίσκονται και τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου.

Στις 18:00 θα γίνει η παράδοση της δάδας εντός σταδίου από τον Πρόεδρο Παλαίμαχων, Μιχάλη Μαντζούρα, στον Πρόεδρο του Δ.Σ, Γιώργο Κωνσταντίνου, και θα ολοκληρωθεί η εκδήλωση. Η παράδοση της δάδας συμβολίζει τη συνέχιση του αγώνα μας για επιστροφή στην Αμμόχωστο αλλά και τη στήριξη της νέας γενιάς από την παλαιότερη στην προσπάθεια για επιβίωση του ιστορικού μας Σωματείου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιτυχημένο το ερυθρόλευκο Gala Dinner-ThemaSports
10/05 @ 12:31

Επιτυχημένο το ερυθρόλευκο Gala Dinner

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Gala Dinner της Νέας Σαλαμίνας.

«Ήταν πιστός στρατιώτης ο Κίσσας»-ThemaSports
10/05 @ 12:45

«Ήταν πιστός στρατιώτης ο Κίσσας»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Νέα Σαλαμίνα: Επίσημο και του Κατσιάρη-ThemaSports
08/05 @ 19:03

Νέα Σαλαμίνα: Επίσημο και του Κατσιάρη

Με ανακοίνωση της, η Νέα Σαλαμίνα ενημέρωσε πως ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Αντώνη Κατσιάρη.

Καζαμίας: «Αν η Πολιτεία μας βάλει στο “τρυπάκι” να διαλέξουμε ποδοσφαιριστές…»-ThemaSports
08/05 @ 14:41

Καζαμίας: «Αν η Πολιτεία μας βάλει στο “τρυπάκι” να διαλέξουμε ποδοσφαιριστές…»

Ο Γιώργος Καζαμίας παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας «στάθηκε» στη τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας για το δεύτερο γκρουπ του «μαραθωνίου», αλλά και για την αγωνιστική που «κλείνει» τους αγώνες για τη σεζόν 2023-2024.

Φράγκος και του χρόνου-ThemaSports
07/05 @ 13:15

Φράγκος και του χρόνου

Ανανέωσε με την Νέα Σαλαμίνα ο Κύπριος μέσος

Καζαμίας: «Ηγετική φυσιογνωμία ο Κίσσας - στάσιμο του επενδυτή» -ThemaSports
07/05 @ 12:45

Καζαμίας: «Ηγετική φυσιογνωμία ο Κίσσας - στάσιμο του επενδυτή»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ