Ο Βασίλης Σπανούλης στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της Εθνικής ομάδας έδωσε το σύνθημα για την επόμενη μέρα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ιστορική η στιγμή, όταν σε καλεί η Εθνική ομάδα πρέπει να δώσεις όλο σου το είναι. Είμαστε υποστηρικτές και ένθερμοι οπάδοι της ομάδας. Η Εθνική ομάδα δεν είναι ένας σύλλογος, είναι πάνω από όλα. 

Το να αγωνίζεσαι στη Εθνική ομάδα είναι υπερηφάνεια και τιμή. Πρέπει να είμαστε μαχητές έτσι είναι οι Έλληνες. Ο καθένας δεν πρέπει να κοιτάει τον εαυτό του, αλλά την ομάδα. Δεσμεύομαι να κάνω τα πάντα για αυτή την ομάδα

Υπάρχει μια μαγιά παικτών που έχουν πολύ ταλέντο. Πολλά παιδία έχουν μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Πρέπει να χτίσουμε μια ομάδα που οι παίκτες θα έχουν πολύ καλή χημεία μεταξύ τους. Τα περισσότερα παιδία που βρίσκονται στην Εθνική ομάδα τα γνωρίζω.

Δεν υπάρχει η λέξη αποτυχία και επιτυχία για την Ελλάδα, μόνο περηφάνεια. Όσον αφορά το τεχνικό επιτελείο θα μάθετε περισσότερα τον επόμενο μήνα. Έχω μιλήσει με 10-12 παίκτες ήδη.

Πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα που θα περάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έχει κανένας. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ποτέ στην Εθνική ομάδα και θα έχω δίπλα μου τον Διαμαντίδη, τον Ζήση, τον Σόφο. Ο Γιάννης θέλει να παίξει με την Εθνική ομάδα το καλοκαίρι, έχει απίστευτο πάθος για την ομάδα.

Δεν χρειάζεσαι να σου δώσει κάποιος κίνητρο για να αγωνιστείς για την Εθνική ομάδα. Δεν πρέπει μόνο να τραγουδάμε τον Εθνικό Ύμνο, πρέπει και να τον βγάζουμε στο γήπεδο. Χρειάζεται και τύχη για να έρθουν οι επιτύχιες».

sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λιόλιος: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να είναι στην Εθνική, ο Σπανούλης εμπνέει"-ThemaSports
11/05 @ 11:50

Λιόλιος: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να είναι στην Εθνική, ο Σπανούλης εμπνέει"

Ο Βαγγέλης Λιόλιος φιλοξενήθηκε στο ελληνόφωνο πρόγραμμα του κρατικού αυστραλιανού ραδιοφώνου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Εθνική Ελλάδα, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Βασίλη Σπανούλη.

Η Μπαρτσελόνα "χρυσώνει" τον Χεζόνια σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα δίνοντάς του το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ευρώπη-ThemaSports
11/05 @ 11:15

Η Μπαρτσελόνα "χρυσώνει" τον Χεζόνια σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα δίνοντάς του το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ευρώπη

Σύμφωνα με σειρά ισπανικών δημοσιευμάτων η Μπαρτσελόνα μπήκε στην κούρσα διεκδίκησης του Μάριο Χεζόνια και του δίνει ένα χρυσό συμβόλαιο για να τον κάνει δικό τους, αφού φέρεται να θέλει να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Ευρώπη.

Γιαννακόπουλος για Ναν: «Στον δικό μου πάνθεον με Στόικο και Αλβέρτη»-ThemaSports
10/05 @ 15:36

Γιαννακόπουλος για Ναν: «Στον δικό μου πάνθεον με Στόικο και Αλβέρτη»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για μία ακόμα φορά αποθέωσε τον Κέντρικ Ναν.

Αταμάν: «Ο Γιαννακόπουλος κάνει τα πάντα, θα μείνω για πολλά χρόνια εδώ»-ThemaSports
10/05 @ 14:35

Αταμάν: «Ο Γιαννακόπουλος κάνει τα πάντα, θα μείνω για πολλά χρόνια εδώ»

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για την πρώτη του σεζόν στην Αθήνα, για τη σχέση του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου και τόνισε ότι θα μείνει κάτοικος Αθηνών για πάρα πολλά χρόνια.

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τα εισιτήρια του Βερολίνου-ThemaSports
10/05 @ 13:42

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για τα εισιτήρια του Βερολίνου

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως οι φίλοι της ομάδας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο για το Final-4 μπορούν να ξεκινήσουν τη διαδικασία.

Έβαλε «στο μάτι» τον Νικ Καλάθη!-ThemaSports
09/05 @ 22:40

Έβαλε «στο μάτι» τον Νικ Καλάθη!

Η Μονακό βρίσκεται στο... κατώφλι του Νικ Καλάθη, τον οποίον θέλει να κάνει δικό της το καλοκαίρι, όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του με τη Φενέρμπαχτσε.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ