Ανδρέας Χρίστου

Από σπόντα επιθετικός και έτοιμος για... όλα ο Σταύρος Γαβριήλ που βροντοφώναξε παρών όταν τον χρειάστηκε ο ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μέχρι την περασμένη Τετάρτη μετρούσε 3 ολιγόλεπτες συμμετοχές ως αλλαγή και ένα ημίχρονο κόντρα στην ΑΕΖ. Οι απουσίες των Τομανέ και Κβιλιτάια ανάγκασαν τον Σα Πίντο να βρει λύσεις εκ των... έσω και κάπως έτσι ο Γαβριήλ βρέθηκε στην κορυφή της επίθεσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην καριέρα του δεν είχε αγωνιστεί ξανά ως επιθετικός...

Και όμως η έμπνευση του Σα Πίντο απέδωσε σε μεγάλο βαθμό, ο νεαρός Κύπριος προσαρμόστηκε σχεδόν άμεσα ενώ απέδειξε ότι πολλές φορές οι λύσεις είναι μπροστά μας και δεν τις... βλέπουμε. Ένας Κύπριος παίκτης, από τα σπλάχνα του ΑΠΟΕΛ περίμενε την ευκαιρία του και τελικά την πήρε από σπόντα, ενώ στον ΑΠΟΕΛ έψαχναν για επιθετικό...

Κόντρα στην Πάφο πάλεψε, βοήθησε επιθετικά και αμυντικά, και παρά την αποβολή έδειξε ότι είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία του.

Με τον Εθνικό έδειξε να προσαρμόζεται στο νέο του ρόλο, πρόσθεσε ταχύτητα και ευελιξία στην επιθετική γραμμή και μαζί με τους Ντονγκαλά και Μαρκίνιος συνέθεσαν μια επιθετική τριάδα διαφορετική από ότι συνήθισαν φέτος οι ΑΠΟΕΛίστες.

Το γκολ που πέτυχε σίγουρα θα τον βοηθήσει και θα του δώσει ψυχολογία ενώ πλέον έστειλε μήνυμα στον κόουτς του ΑΠΟΕΛ ότι μπορεί να τον υπολογίζει και ότι φυσικά αξίζει περισσότερες ευκαιρίες. Στα 21 του χρόνια έχει όλο το μέλλον και τον χρόνο μπροστά του για να εξελιχθεί και να μην μείνει και αυτός ένα μεγάλο... ΑΝ.

Το θετικό για τον Γαβριήλ είναι πως άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε και πλέον στο χέρι του είναι να καθιερωθεί στην επιθετική γραμμή του ΑΠΟΕΛ. Φτάνει βέβαια να τύχει και της ανάλογης στήριξης και αντιμετώπισης αλλά και ο ίδιος να δουλέψει σωστά και να πατά γερά στο έδαφος... Είτε Κβιλιτάια, είτε Τομανέ, είτε Γαβριήλ το ζητούμενο είναι να παίζει ο πιο φορμαρισμένος και αυτός που ταιριάζει στα θέλω του προπονητή.

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»-ThemaSports
06/05 @ 10:50

Δημοσίευμα για ενδιαφέρον ΑΠΟΕΛ για πρώην παίκτη Παναθηναϊκού: «Ψηλά στη λίστα, γκαραντί πληροφορία από Κύπρο»

Δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας sportdog.gr, αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού και της Λαμίας, Καρλίτος, βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του ΑΠΟΕΛ για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά-ThemaSports
04/05 @ 20:07

Να το... σηκώσει με έναν τρόπο που ξέρει καλά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστεί σε ματς που κρίνεται η πρώτη θέση κόντρα σε ομάδα που είναι στη δεύτερη.

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ-ThemaSports
04/05 @ 11:13

ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ / ΝΤΑΛΣΙΟ

Ο Ντάλσιο ήρθε στον ΑΠΟΕΛ, το καλοκαίρι του 2022.

Σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν Ντάλσιο – Κβιλιτάια και άλλοι!-ThemaSports
04/05 @ 08:31

Σημαντικός παράγοντας για να ανανεώσουν Ντάλσιο – Κβιλιτάια και άλλοι!

Αρκετών ποδοσφαιριστών που έχουν σημαντική συνεισφορά στον φετινό ΑΠΟΕΛ, εκπνέουν τα συμβόλαια τους με το τέλος της σεζόν.

H σεζόν του όλη...-ThemaSports
03/05 @ 15:00

H σεζόν του όλη...

Τα...ψέμματα τελείωσαν και η ημέρα της αλήθειας πλησιάζει.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ